Foto: Privātais arhīvs

Kad influenceris Kaspars Kambala ir diennakti "aiztusējies", sievai viņš jāsagaida mājās ar brokastīm, nevis pārmetumiem – šo un citas nianses Olga Kambala atklājusi ikdienas TV šovā "Slavenības. Bez filtra".

Olga Kambala stāsta, ka vīram Kasparam ir ļoti svarīgas attiecības ar saviem draugiem un viņš šad tad var pārrasties mājās arī no paša rīta...

Viņu noruna pirms kāzām bijusi tāda, ka mīļotā nedrīkst viņu tusiņos trobelēt, zvanot simts un vienu reizi. Tā vietā Olgai jāsagaida vīrs mājās ar ceptām olām un kafijas krūzi.

"Brīvdienās Kaspars var ballēties arī diennakti, un tas ir labi – es zinu, kur viņš ir, es varu arī tur aizbraukt," šovā "Slavenības. Bez filtra" stāsta daiļava.

"Vispār man ļoti patīk viņam taisīt brokastis, jo es varu izrādīt savu mīlestību, parūpēties par viņu. Vīriešiem ļoti vajag, lai par viņiem rūpējas kā par bērniem, jo viņi visi ir kā maziņi bēbīši. Varbūt esat pamanījuši, ka arābu valstīs ir ļoti pašpārliecināti vīrieši, jo sievietes viņiem kalpo - tā paceļas viņu pašvērtējums. Es gribu, lai mans vīrs jūtas pacilāts un vīrišķīgs, ka viņam mājās ir sieva, kura vienmēr uztaisīs brokastis gultā, samīļos un iedos tīras drēbes," – tā Olga, atzīstot, ka arī viņas draudzenes dara tieši tāpat. Lai gan viņa arī strādā, vīrs tomēr pelnot vairāk, tādējādi atstājot visus mājas darbus tieši Olgai, kura esot mazāk aizņemta.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!