Skandālu virkne Kardašjanu klanā turpinās: nu reperis Kanje Vests pārmet sievai "robežu pārkāpšanu" un paziņo, ka jau divus gadus viņš cenšas no Kimas Kardašjanas tikt vaļā.

Kanjes Vesta jaunākie tvīti pārspēj iepriekšējos, arī šie jau tikuši izdzēsti.

Kā vēsta "Sky News" un virkne citu pasaules mediju, mākslinieks nebeidz mitēties vēstīt par aizvainojumiem un sāpēm, ko viņam sarūpējusi sieva Kima un sievasmāte Krisa.

Nu 43 gadus vecais reperis paziņojis, ka jau divus gadus pūloties izšķirties no Kardašjanas – kopš laika, kad viņa esot "pārkāpusi robežas" ar citu reperi Mīku Millu. Mills un Kardašjana toreiz tikušies Losandželosā, lai apspriestu cietuma reformu.

Vests piebilst, ka Mills ir viņa draugs un pret viņu līdz šim izturējies labi un cienīgi, taču Kima "pārkāpusi robežas".

Vēl Kanje Vests pārmet sievasmātei "balto cilvēku pārākumu", turklāt salīdzinājis viņu ar Ziemeļkorejas diktatoru Kimu Čenunu. Vienlaikus reperis cenšas sazvanīt sievasmāti, taču viņa uz zvaniem nereaģē – to Vests arī publiskojis sarakstes attēlos, kas arī no sociālajiem tīkliem tūdaļ pat dzēsti.

Jau vēstīts, ka šobrīd Kardašjanu klans nonācis skandālu epicentrā. Vests, kurš, pēc visa spriežot, uzsācis kampaņu ASV prezidenta vēlēšanās, jau vairākas dienas pēc kārtas izvirst sociālajos tīklos, veltot pārmetumus tuviniekiem, kuri cenšoties viņu iespundēt psihiatriskajā klīnikā.

Vests iepriekš nav slēpis, ka sirgst ar bipolārajiem traucējumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!