Foto: Vida Press

Amerikāņu reperis Kanje Vests iegādājies vienstāvīgu nekustamo īpašumu Losandželosas bagātnieku rajonā Hidenhilsā. Pirkums kā jau pirkums, taču ir viena nianse – nams atrodas uz tās pašas ielas, kur dzīvo Vesta bijusī sieva Kima Kardašjana. Vēl vairāk - nams ir tieši pāri ielai pretī.

Kā vēsta "New York Post", slavenais reperis par 4,5 miljoniem ASV dolāru iegādājies visai pieticīgu savrupnamu, kurā tomēr ir visi zvaigznes dzīves līmenim piederošie elementi – baseins, piecas guļamistabas, četras vannasistabas... Zīmīgi, ka reperis par pirkumu samaksājis 420 tūkstošus dolāru vairāk, nekā sākotnēji prasījis tās pārdevējs.
Foto: Vida Press

Konkrētais nams 1. decembrī nonāca pārdošanā pirmo reizi pēdējo 67 gadu laikā; līdz tam mājai vienmēr bijuši saimnieki.

Kā zināms, Kanje Vests nesen izteicis vēlmi atgūt savu ģimeni un cer, ka Kima Kardašjana varētu atgriezties pie repera, ar kuru kopā bija septiņus gadus. Šobrīd rit pāra laulības šķiršanas process. Kāds Vestam pietuvināts avots vēsta, ka mājas pirkums Hidenhlilsā vairāk traktējams kā repera centieni būt tuvāk viņu bērniem: "Tā ir vienkārši loģistika!"

Vienstāvu māja atrodas 3600 kvadrātmetru plašā teritorijā, īpašumā ir arī divas garāžas, zirgu jāšanas laukums, sena kūts telpa un citi labumi, tomēr eksperti lēš, ka māja nav atbilstoša līmenim, kādā līdz šim dzīvojis Kardašjanu-Vestu klans, tāpēc būšot jāveic uzlabojumi.
Foto: Vida Press
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!