Foto: Reuters/Scanpix
Modes metrs Karls Lāgerfelds, kas vienmēr mīlējis izteikties tieši, atzinis, ka britu popzvaigznei Adelei (attēlā) ir liekais svars.

Chanel modes nama vadošais dizainers nesen viesojās izdevuma Metro Parīzes birojā, kur atklāti runāja par populārām dziedātājām.

Lāgerfelds atzina, ka viņam Adele patīk labāk nekā jaunā zvaigzne Lana del Reja, tomēr izteicās, ka britu mūzikas sensācija ir skaista, bet nedaudz par resnu. Savukārt viņas balsi dizainers raksturoja kā "dievišķīgu".

Pats Lāgerfelds pazīstams ne tikai ar sasniegumiem modes jomā, bet arī ar to, ka 2001. gadā zaudēja 42 kilogramus svara.

Vācu izcelsmes modes mākslinieks agrāk bieži kritizējis apaļīgas sievietes, bet pirms diviem gadiem viņš pārsteidza modes pasauli ar miesās kuplās burlesku zvaigznes Miss Dirty Martini fotosesiju žurnālam V Magazine.

2009. gadā viņš uz Fendi ballīti kā modeli bija uzaicinājis Betu Dito, kuras izteiktās formas parasti izmanto plakātu fotogrāfi.

Vēl tai pašā 2009. gadā Lāgerfelds apgalvoja, ka vācu supermodele Heidija Klūma nav piemērota modes skatēm uz mēles, jo vienkārši ir "pārāk smagnēja un viņas krūtis – pārāk lielas".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!