Foto: DELFI/LETA

Otrdienas, 12. februāra, vakarā Dailes teātrī bija sapulcējušās pašmāju mūzikas un šovbiznesa zvaigznes, lai labākos no labākajiem suminātu Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas "Zelta mikrofons" pasniegšanas ceremonijā. Svinīgais pasākums arī ļāva novērtēt sabiedrībā zināmo ļaužu gaumes izjūtu.

Par pasākuma apspriestāko viešņu noteikti dēvējama repere Viņa, īstajā vārdā Zelma Jēgere, kura pārsteidza ar īpaši kolorītu tēlu, kas viņai ļāva izcelties – jaunā māksliniece bija apvilkusi kartupeļu maisu. Likumsakarīgi, ka "dīvāna ekspertiem", kuri ceremoniju vēroja pie TV ekrāniem, sociālajos tīklos par to bija gana daudz, ko teikt.

Tāpat arī uz citu viešņu fona ar sievišķību izcēlās TV3 laika ziņu diktore Maija Rozīte-Krištopane. Viņa bija ģērbusies žaketes piegriezuma stila minikleitā. Tērpam viņa bija pieskaņojusi garus zābakus uz augsta papēža un mazu somiņu.

Savukārt viens no ceremonijas spilgtākajiem un pamanāmākajiem pārīšiem bija hiphopa mākslinieks ansis un viņa sieva Līva, kura pārsteidza ar koķetu kleitas šķēlumu, kas atsedza vienu viņas kāju un krāšņos tetovējumus.

Arī daudzi citi viesi bija piedomājuši pie sava tēla un priecēja ar eleganci. Jāatzīmē, ka "Zelta mikrofona" ceremonija ierasti izceļas ar stilīgiem, košiem un skatienus piesaistošiem tērpiem, kas pašmāju svinīgajos pasākumos nemaz nav tik bieži novērojama parādība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!