Foto: Privātais arhīvs

Apģērbu veikala īpašniece Elīna Didrihsone savā "Instagram" kontā publiskojusi aušīgus attēlus, kuros redzama visai jautrā noskaņojumā un jestrā paskatā. Jauniete dalījusies savās pārdomās par to, kas tad īsti ir ārējais skaistums.

Populārā uzņēmēja un influencere savus sekotājus mēdz izklaidēt ar tā dēvētajiem "izaicinājumiem", proti, dažādām spēlītēm ar vīru, kuros pāris viens otram liek izdarīt ko sevišķi traku. Tā, piemēram, Nauris Didrihsons palūdza Elīnai ielīst maisā un tādai pastaigāties pa ielu. Pāra izklaidēm turpina sekot teju 76 000 interesentu, un Didrihsone padalījusies savās pārdomās par to, kas tad īsti ir ārējais skaistums.

"Lai neaizmirstās," fifīgo foto ar sevi maisā un zeķbiksi uz galvas komentē Elīna, "tas jau tikai ārējais izskats!"

"Tik daudzi vērtē pēc tā, katru dienu aizrādot par to, ka izskatos kaut kā ne tā. Bet kas ir pareizi, kas ir skaisti? Skaisti ir tikai un vienīgi tad, kad tu skaties spogulī un patīc sev. Jo tikai un vienīgi man ar sevi jāsadzīvo visu savu dzīvi, es no sevis aizmukt nevaru. Es varu sevi tikai mīlēt, ja gribas – mainīt, bet svarīgākais ir mirdzēt ar savu sirdi, un tas ir daudz svarīgāk," par ārējās dailes lietām spriež Didrihsone.

Didrihsonu pāra dzīvē nule sācies jauns posms: pēc Covid-19 ierobežojumu mīkstināšanas durvis vēris viņu izlolotais apģērbu zīmols pašā Rīgas centrā. Tāpat Didrihsone jau teju atguvusi tādu sekotāju skaitu, kāds viņai bija pirms skandāla, kad jauniete pauda savu viedokli pret viendzimuma pāru tiesībām uz ģimeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!