Foto: Privātais arhīvs
Mākslinieks un uzņēmējs Kaspars Blūms-Blūmanis Miņins šovā "Slavenības. Bez filtra" pastāstīja, ka šogad pazaudējis visu savu naudu. Tas noticis tādēļ, ka viņš uzticējies cilvēkiem, kurus uzskatīja par saviem draugiem. Kašers par notikušo nu jau runā pagātnes formā, jo neveiksmes pārdzīvot viņam palīdzējis vīrs Jānis.

"Man visi konti bija tukši. Tā, ka vispār bija vienkārši čau. Tas notika tāpēc, ka man ļoti daudzi cilvēki palika parādā. Ja man ir palikuši tikai 10 tūkstoši, man reāli sākas panika, jo saprotu, ka kaut kas jāsāk darīt. Ja tuvojas pieciem tūkstošiem, tad jau – ak, Dievs.. Bet tad, kad man bija zem tūkstoša, reāli sēdēju un skatījos vienā punktā, domāju, kur es ko varu dabūt. Beigās bija tā, ka man bija palikuši pāris simti," finanšu krahu iezīmē Kašers.

Puisis skaidro, ka piedzīvojis finanšu krīzi, jo uzticējies cilvēkiem, kurus sākotnēji uzskatījis par saviem draugiem: "Šie cilvēki man palika parādā diezgan lielu naudu. Man ir arī noslēgts līgums, bet maksāts netiek. Šobrīd tas tiek risināts, bet es nezinu, kāds būs tas gala rezultāts. Dabūšu atpakaļ naudu vai nedabūšu... Cilvēks, kurš man daudz, daudz dzīvē ir palīdzējis, tagad vienkārši iegāza. Viņš ir ne tikai liels cilvēks Latvijā, bet gan visās Baltijas valstīs. Viņam ir nauda, bet viņš principa pēc neatdod, jo notika viena situācija, kurā es gan neko sliktu neizdarīju. Ko man darīt? Neko. Tā nav maza summa, bet gan liela. Ļoti liela," skaidro cietušais, tiesa gan, nenosaucot parādnieku vārdā.

Kaspars ļoti pārdzīvo, ka vīram Jānim kopā ar viņu jāpārdzīvo "visi šie sūdi", jo mīļotais, viņaprāt, ir pelnījis pēckāzu medusmēneša sajūtu, mieru un mīlestību, nevis kulšanos ārā no nepatikšanām.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!