Foto: Privātais arhīvs

Multimākslinieks Kašers ir gatavs aktīvi ķerties pie kāzu plānošanas - tās notiks jau jūnija vidū, tāpēc darāmā vēl ļoti daudz. Daudzus atraktīvā Kašera fanus interesē kāds būtisks jautājums - kāds būs viņa uzvārds pēc laulībām - Miņins? Blūms - Blūmanis?

Jūnija vidū Dānijā precesēsies mākslinieks Kaspars Blūms-Blūmanis jeb Kašers un Jānis Miņins. Topošajiem vīriem aktuāls kļuvis jautājums - kāds būs viņu uzvārds pēc laulībām.

Miņins? Blūms-Blūmanis? Vai Kašers plāno pieņemt Jāņa uzvārdu un turpmāk būs dēvējams par Kasparu Miņinu? Vai uzvārdu Blūms-Blūmanis pieņems Jānis?

"STV Pirmā!" realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Kašers viesis kaut nelielu skaidrību šajā jautājumā: "Mēs vēl nevaram saprast, kāds būs tas uzvārds. Es jau, protams, to paladziņu gribu vilkt uz savu pusi. Tomēr vēlos to Blūmu–Blūmaņu dzimtas vārdu nest tautās, bet saprotu, ka būtu tikai taisnīgi, ja arī tas Miņins kaut kur tur parādās," skaidro Kašers.

Viņš joprojām priecājas par gaidāmo notikumu: "Kāzas es gaidu ar tāda maza bērna actiņām, ar triceklīgu sirsniņu. Tagad tiešām gribas fokusēties tikai uz mums un mūsu attiecībām. Esmu gatavs precēties," teic Kašers.

Jau vēstīts, ka puiši savās kāzās ļaus piedalīties arī realitātes šova kamerām. Atgādinām, ka Kašers un Jānis nokārtojuši visas formalitātes, lai par laulātu pāri kļūtu Kopenhāgenā, Dānijā, jo Latvijā viendzimuma pāru laulības nav atļautas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!