Foto: Kadrs no video

Bijušais basketbolists, tagad influenceris un TV šova zvaigzne Kaspars Kambala paviesojies pie šovmeņa Jāņa Krīvēna viņa "YouTube" autorraidījumā "Pāļa bazars".

Iecienītā interneta šova "Pāļa bazars" jaunākajā epizodē viesojies Kaspars Kambala, kura personības vēsturē nereti minēta sirsnīga saikne ar atkarību raisošām vielām, tomēr viņš ļāvies raidījuma koncepcijai, baudot dažādus dzērienus. Krīvēns atzina, ka šai raidījuma epizodei sagatavoti nedaudz lielāki mēriņi, nekā ierasts. Jāatgādina, ka šova koncepts paredz alkoholisko dzērienu malkošanu: jo stiprāks dzēriens, jo intīmāki jautājumi.

Raidījumā Kambala izrunājis savas sportiskās gaitas, nedaudz pievēršoties arī garīgākiem jautājumiem – izrādās, viņš ar meditāciju aizraujas jau no dziļi agras jaunības. Tāpat viņš katru dienu iet aukstā dušā un mīl peldēties vēsos ūdeņos, kā arī pārliecinājies par afirmācijas jaudu.

Šova vidū Krīvēns interesējās par to, ko vaicā teju katram "Pāļa bazara" viesim, proti, nedaudz aprunāt politiku un Rīgas jautājumus. Vaicāts, ko Rīgā, viņaprāt, vajadzētu uzlabot, Kambalam viedokļa nav. Vēl vairāk – Kambala ir tik apolitisks, ka pat nezina, kas ir Rīgas mērs. Kambala atcerējās, ka Rīgas mērs savulaik bija Nils Ušakovs, taču par to, kas ir jaunais mērs, viņam nav ne jausmas.

"Kas ir Mārtiņš Staķis? Man nav ne jausmas! Izklausās latvisks vārds, bet man pilnīgi po**j. Galvenais, lai ir forši cilvēkiem, es ceru, ka viņš ir foršs, es ceru, ka ir kādi uzlabojumi un kaut kas notiek labāk," šovā sprieda influenceris. Viņam pašam Rīgā "viss baigi patīk", un nosaukt trīs uzlabojamas lietas Kambala nevarēja.

Atgādinādams šova autoram, ka ar viņu epizodē pausto saskaņot nevajag, Kambala vaļsirdīgi atklāja, ka absints kā alkohols viņam savulaik bijis nozīmīgs dzēriens. Tas arī bija pārraidē pēdējais – stiprākais – dzēriens.

Kambala savulaik mēdzis izdzert pat veselu pudeli absinta un viņam ir savs stāsts par šā dzēriena ietekmi: "Es jums pastāstīšu. Pikaso nogrieza ausi, lietojot absintu," zina teikt Kambala. Krīvēnam tas bija pārsteigums: "Ko tu stāsti?! To var gūglēt? Es nezināju". "Es esmu diezgan pārliecināts," par absinta īpašībām vēstīja Kambala, skaidrojot, ka absints izraisa halucinācijas.

Plaši pieejamā informācija gan liecina, ka, iespējams, tieši absinta ietekmē sev ausi nogrieza postimpresionisma pārstāvis Vinsents van Gogs, nevis kubists Pablo Pikaso. Raidījuma noslēgumā alkometra rādījums uzrādīja 1,6 promiles viesa izelpā. Pilnu raidījuma ierakstu var noskatīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!