Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā iepirkšanās centrā Galleria Riga norisinājās TV3 jaunā projekta Iepirkšanās pavēlnieces atlase, kurā savus spēkus izmēģināja arī talantu šova Okartes skatuve bijusī dalībniece Māra Katarska jeb Katarsky (attēlā).

Māra savulaik piedalījās televīzijas šovā Okartes skatuve. Vēlāk viņa devās arī uz Jaunās talantu fabrikas atlasi, taču toreiz Katarskai neizdevās iekļūt starp finālistiem. Tagad meitene nolēmusi savus spēkus izmēģināt modes sfērā.

"Nav tā, ka esmu nolēmusi mūzikai atmest ar roku. Uz atlasi devos tādēļ, ka modes sfēra manai sirdij ir ļoti tuva un man patiešām patīk iepirkties. Uzskatu, ka mūzika un mode vienmēr iet roku rokā," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Māra.

Kā atklāj Katarska, šoreiz mērķis nav iekļūt šovā - viņa vienkārši vēlējusies izmēģināt spēkus atlasē un noskaidrot kaut ko vairāk par jauno raidījumu. Māra paskaidro, ka viņa regulāri dodas uz dažādiem kastingiem.

Meitene ļoti labi zina, kas viņai piestāv. Tāpat Māra orientējas modes aktualitātēs un iepirkšanās ir viņas aizraušanās, tādēļ piedalīšanās jaunā televīzijas šova atlasē bijusi tikai likumsakarīga.

"Nolēmu, kāpēc nepamēģināt piedalīties, ja tiek sniegta šāda iespēja. Turklāt, atšķirībā no Okartes skatuves un citiem šoviem, šeit nebūs jādzīvo slēgtās telpās. Šim raidījumam būs cits formāts," saka Māra.

Savukārt taujāta, vai meiteni neuztrauc sabiedrības noraidošā attieksme pret cilvēkiem, kas vairākkārt mēģina piedalīties vai ir piedalījušies dažādos šovos, Māra paskaidro, ka viņai negatīvās atsauksmes ir vienaldzīgas - viņa savu dzīvi pavada tā, kā pati vēlas, un izmanto visas iespējas, ko tā sniedz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!