Foto: kadri no video

Ietekmīgā pašmāju influencere un tīkla mārketinga biznesmene Katrīne Sauliete savus sekotājus, kā ierasts, priecējusi ar savas privātās dzīves aktualitātēm.

Sabierībā zināmā Katrīne Sauliete trešdienas pēcpusdienā saviem sekotājiem "Instagram" platformā vēstīja, ka tieši 3. jūnijā viņa svin apaļu mēnesi, kopš "ir laimīga".

Instagrama īsajos video stāstiņos Sauliete norādīja, ka pievakarē viņai gaidāms randiņš, lai jauniegūto laimi atzīmētu.

"Šodien ir tieši mēnesis, kopš es staigāju tāda priecīga, smaidīga, laimīga! Jā, tieši mēnesis ir pagājis, un man šodien sešos jābūt gatavai, mani vedīs uz randiņu! Oi, mūsu mazie svētki," video no savas automašīnas vēstīja influencere.

Jau pāris stundu vēlāk skaistās lēdijas profilā parādījās dzēriena glāžu saskandināšana Vecrīgā, kā arī Sauliete filmēja pati savas pēdas, kurās apauti glīti apavi. "Beidzot ir iemesls izvest savas kurpes pastaigā," norādot uz sadarbību ar kādu Latvijā ražotu apavu zīmolu, vēsta Sauliete.

Kā zināms, Katrīne Sauliete izdevumam "Privātā Dzīve" iepriekš apliecinājusi, ka pēc šķiršanās no hokejista Kaspara Saulieša ir uzsākusi jaunas attiecības. Viņas izredzētais – aviācijas nozarē strādājošais Pēteris Vasiļevskis.

Sauliete savus sekotājus regulāri informē par jaunumiem gan savā profesionālajā darbībā Krievijā bāzēta tīkla mārketinga kompānijā, gan par sadzīvi un privāto dzīvi.

Katrīnes un Kaspara Saulieša laulība ilga 12 gadus, kopdzīvē dzimušas divas meitas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!