Foto: Privātais arhīvs

Tīkla mārketinga biznesmene Katrīne Sauliete šobrīd ar meitām bauda saulaino Ēģipti. Ietekmīgajai influencerei ir savi secinājumi par to, cik bīstams ir bijis viņas ceļojums.

Līdzīgi kā citi influenceri, kas atļāvušies ceļojumu laikā, kad pasaulē plosās Covid-19 pandēmija, arī Katrīne Sauliete saņem gūzmu pārmetumu no saviem sekotājiem par vieglprātību, ignorējot Latvijas Ārlietu ministrijas lūgumu šajā laikā tomēr neceļot izklaides braucienos.

Sauliete ar abām meitām devusies uz Hurgadu, kur bauda visus tūristu priekus – ekskursijas, peldes viesnīcas baseinā un, protams, silto sauli. Lai arī interneta pārklājums Hurgadā tik tiešām esot slikts, viņa "Instagram" profilā savus fanus priecē ar brīvdienu foto, kā arī vēlreiz skaidro savu nostāju Covid-19 ierobežojumu kontekstā.

Influencere nenoliedz vīrusa esamību un uzskata, ka to var saķert jebkur, taču piemājas veikaliņā Latvijā tas esot vieglāk dabūjams, nekā viņai ceļojumā. "Dienu pirms lidosim mājās, mums uz viesnīcu atbrauks un taisīs testu. Atlidojot Latvijā vēl viens tests. Sanāk, ka nedēļas laikā būsim veikušas testu trīs reizes! Bet, mājās esot, ne visi skrien taisīt testus, kad tiem iesnas vai klepus parādās, un, iespējams, pašiem to nezinot, izslimo," spriež Sauliete.

Viņa atceras arī iepriekšējo gadu "bubuļus". "Pirms pāris gadiem visus biedēja ar terorismu un tāpēc pirms ceļojumiem ieteica trīs reizes padomāt, vai doties kaut kur. Pagājušogad, kad uz Maroku lidoju, man sastāstīja šausmu stāstus, ka tūristus var vienkārši uz ielas ar nazi sagriezt, un noteikti nedrīkst dzert svaigi spiestās sulas, jo dabūšot hepatītu," vēsta uzņēmēja un piebilst, ka kovida testu dēļ šajā ceļojumā piemirsusi paņemt līdzi visparastāko oglīti, kas gan meitai būtu noderējusi.

Katrīnes Saulietes ceļojums bildēs:

Atgādinām, ka ceļojumi šobrīd ar likumu aizliegti nav, taču Latvijas varasiestādes rekomendē pilsoņiem nedoties uz ārzemēm bez būtiska iemesla un izklaides braucienus tomēr atlikt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!