Foto: Privātais arhīvs
Dzīvi TV skatītāju priekšā sācis realitātes seriāls "Ģimene burkā", kurā piekritusi piedalīties arī Sauliešu ģimene: Katrīne, Kaspars un abu kopīgās meitas.

Lai arī hokejists un tīkla mārketinga biznesmene nu jau vairāk nekā gadu ir oficiāli šķīrušies, abus joprojām vieno meitu audzināšana.

Jaunajā šovā Katrīne atklājusi, kādas ir viņas attiecības ar šķirto vīru. "Tagad īstenībā tās attiecības ir ļoti, ļoti normālas. Es nevaru teikt, ka viņas ir superlabas. Varētu pat teikt, ka ir labas," teic izskatīgā dāma, kura nu jau ilgāku laiku dzīvo kopā ar draugu Pēteri Vasiļevski.

Katrīnes un Kaspara meitas galvenokārt mitinās pie mātes, taču arī tētis ir aktīvs meitu audzināšanā. "Tad, kad es prasu, tad viņš viņas paņem. Agrāk sākumā bija kaut kādi aizvainojumi vienam pret otru... Tajos brīžos bija – es tev nedošu bērnus! Vai arī: nē, es neņemšu – pati tiec galā!" pastāsta Katrīne.

Savs viedoklis ir arī Kasparam: "Es neteikšu, ka man ir viegli gājis. Protams, arī mēs līdz kaut kādam brīdim strīdējāmies. Bet beigās, kad nāk tā apziņa un tu saproti... Kad uz attiecībām, kā arī cilvēku paskaties... Kad esat kopīgi nonākuši pie lēmuma vairs neturpināt dzīvot kopā, tad primārais ir, lai bērni justos komfortabli un neciestu," viņš uzskata.

Kaspars sniedzis interviju arī izdevumam "Privātā Dzīve". Viņš atklāj, ka pasaulē esošā situācija novedusi viņu smagā personības krīzē, līdz pat domām par pašnāvību. Taču tieši šķirtā sieva izrādījusies lielākais atbalsta plecs. Katrīne esot bijušo vīru uzmundrinājusi, lūdzot "nedarīt muļķības", jo viņš ar visu tikšot galā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!