Foto: Kadrs no video

Ietekmīgā influencere Katrīne Sauliete nu jau vairākas dienas "Instagram" vietnē vairs neslēpj jaunās attiecības – viņas izredzētais ir aviācijas pilots Pēteris Vasiļevskis. Sauliete dokumentējusi arī puiša dzimšanas dienas svētkus.

Pēc iepriekš publiskotas romantiskas atpūtas šobrīd tik populārajā kempingā "Divas upes" pašmāju ietekmīgā influencere ļāvusi saviem sekotājiem ielūkoties arī sava mīļotā vīrieša dzimšanas dienas svinībās.

Katrīne Sauliete īsajos instagrama video stāstiņos pasniegusi savam Pēterim torti.

Konditorejas izstrādājumu rotā cipars 28, un sarūpēto pārsteigumu vīrietis pieņem ļoti sirsnīgi, apskaujot un skūpstot savu mīļoto.

Sauliete dzimusi 1984. gada novembrī, kas nozīmē, ka šogad daiļā influencere un tīkla mārketinga biznesmene svinēs savu 36. gadskārtu. Viņas izredzētais ir par Saulieti septiņus gadus jaunāks. Taču mīla, kā zināms, vecumu nezina!

"Delfi Izklaide" jau vēstīja, ka Katrīne Sauliete pēc 12 gadu ilgas kopdzīves šķīrusi laulību ar vienu no Latvijas labākajiem hokejistiem Kasparu Saulieti.

Abu laulībā dzimušas divas meitas – Kerija un Kortnija, kuras arī aktīvi izpaužas sociālajos tīklos.

To, ka Saulietei ir jaunas attiecības, sieviete apstiprināja izdevumam "Privātā Dzīve", un vairs savu privāto laimi neslēpj arī no saviem 37 000 sekotāju "Instagram" vietnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!