Foto: Privātais arhīvs
Pagājušā gada starptautiskajā dziesmu konkursā "Eirovīzija 2019" uzvaras laurus plūca Nīderlandes pārstāvis Dankans Lorenss ar dziesmu "Arcade". Nu puisis pošas kāzām.

Pērnā gada "Eirovīzija" notika Izraēlas pilsētā Telavivā, un tur triumfēja nīderlandietis, 26 gadus vecais Dankans Lorenss.

Nu kļuvis zināms, ka lielie skaistie notikumi mākslinieka dzīvē nebeidzas. Viņš ticis bildināts un gatavojas kāzām.

Par Lorensa vīru kļūs viņa labākais draugs – dziesmu autors Džordans Garfields no ASV. Garfields savu mīļoto vīrieti bildinājis un par to pavēstījis "Instagram" platformā, parādot gredzentiņu Dankana pirkstā.

"Es precēšu labu, gudru, atvērtu, talantīgu un lielisku vīrieti, savu labāko draugu," internetā paudis Garfilds. Jāpiezīmē, ka Dankans Lorenss 2018. gadā nāca klajā ar vēsti, ka ir biseksuāls.

Par savu seksualitāti viņš atklāti runāja arī preses konferencē pirms "Eirovīzijas" lielā fināla. "Esmu vairāk nekā tikai mākslinieks. Esmu cilvēks, dzīva būtne, esmu biseksuāls, esmu mūziķis. Esmu lepns, ka varu parādīt to, kas esmu," pirms gada teica Dankans.

Tobrīd viņš apstiprināja, ka ir attiecībās ar kādu puisi, taču šīs attiecības izira. Un nu Dankans saņēmis bildinājumu no sava labākā drauga. Par to, ka biseksuālajam dziedātājam bijusi arī kāda sieviešu dzimuma mīļotā, publisku ziņu nav.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!