Foto: Vida Press

Keita Mosa (attēlā) ir viena no pasaulē slavenākajām modelēm un kaila viņa ir fotografējusies biežāk, nekā citi cilvēki vispār izģērbjas, taču Keitas pielūdzējus nedaudz samulsinājusi viņas pēdējā foto sesija.

Aizvadītajās brīvdienās Londonā pie Launceston Place restorāna tika filmēta un fotografēta kāda reklāma ar Mosu galvenajā lomā, taču viņa nesaprotamu iemeslu dēļ izmantoja ķermeņa dubultnieci.

Mosa bija tērpusies garos zābakos, kažokādās un pavisam caurspīdīgā krekliņā, bet apakšbikses nebija uzvilkusi. Savukārt viņas dubultniece bija uzvilkusi tādu pašu apģērbu, arī izteiksmīgi izspīlējusi krūšu galus, tomēr biksītes viņai bija kājās.

Tagad modes eksperti lauza galvu, kāpēc uz filmēšanas vietu Mosa ieradās apakšveļā, bet reklāmai tika izmantots ķermenis ar biksītēm kājās. Ne pēkšņa kautrība, ne vecums īsti neiederas šajā loģiskajā ķēdītē.

Deviņdesmito gadu slavenajam "heroīna skuķim" nu jau ir 39 gadi, bet 40. jubileju nākamā gada sākumā viņa nolēmusi iezīmēt ar kailfoto sesiju populārajā vīriešu žurnālā Playboy.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!