Foto: AFP/Scanpix

Leģendārā rokmūziķa Ozija Osborna meitas Kellijas (attēlā) manikīrs Emmy balvu pasniegšanas ceremonijā paliktu bez īpašas ievērības, ja vien jaunā sieviete pati neatklātu, ka par to samaksājusi 250 000 ASV dolāru.

Kā vēsta ārvalstu prese, Kellija uz balvu pasniegšanas ceremonijas sarkanā paklāja gozējās gaiši violetā tērpā un ar manikīru, kas pēc būtības pielīdzināms juvelierizstrādājumam.

Stilists Nikolā Brū paskaidrojis, ka pārklājumā iejaukti 267 karātu melnie briljanti. "Uz maniem nadziņiem vēl nekad nav bijis tik daudz naudas!" sociālajā tīklā Twitter atzina Ozija meita, piebilstot, ka viņai nemaz nav žēl iztērētās naudas.

Kellija arī atklājusi, ka šobrīd pārdzīvo grūtu periodu, jo viņai visur seko garīgi nelīdzsvarota fane, kura apgalvo, ka pārgulējusi ar vienu no dziedātājas bijušajiem puišiem. Lai to apliecinātu, viņa Osbornai sūta pornogrāfiskas fotogrāfijas un zīmējumus.

Beidzot jauniete saņēmusies uzrakstīt par nepatīkamo situāciju: "Parādījusies kāda vientuļa baltā sieviete no Spānijas, kas apgalvo, ka mēs esam tikušās, ka viņa ir gulējusi ar manu bijušo puisi Luku Vorelu. Viņa man sūta nepieklājīgas bildītes..."

Kad Kellija Osborna 2006. gadā iepazinās ar modeli Luku, viņa burtiski staroja laimē. Šķita, ka līdz kāzām vairs ilgi nebūs jāgaida, bet atklājās, ka Luka viņai bijis neuzticīgs ar transseksuālo Ellu Šnaideri, un Kellija viņu pameta. 

Fotogalerijā: Kellijas Osbornas stila izmaiņas 2012. gadā

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!