Foto: Vida Press
Veikti interesanti aprēķini, cik mūsdienās maksātu ikoniskais Kerijas Bredšovas dzīvoklis no seriāla "Sekss un lielpilsēta", ja ņem vērā, ka pirms 20 gadiem, kad seriāls sāka savu dzīvi, tā varone par dzīvokli maksāja īres naudu 700 dolārus mēnesī.

Austrālijas vietne "Realestate.com" aprēķinājusi, kāda būtu patiesā vērtība dzīvoklim, kurā mitinājās Kerija Bredšova – galvenais tēls seriālā "Sekss un lielpilsēta", kam tūlīt, tūlīt gaidāmas jaunas desmit sērijas.

Seriālā, kuru sāka filmēt 1998. gadā, blogere Kerija Bredšova par to maksāja īri 700 ASV dolāru apmērā un vēlāk ar savas turīgās draudzenes Šarlotes palīdzību īpašumu arī nopirka. Jaunajā "pētījumā" aplēsts, ka pirkums tolaik varētu būt maksājis 150-200 tūkstošus dolāru. Mūsdienās, augot nekustamā īpašuma vērtībai, Kerijai būtu jāšķiras jau no 450 000 ASV dolāru, bet ikmēneša īres maksa būtu apmēram 3000 dolāru, ne vairs 700.

Taču šie skaitļi ir niecīgi, salīdzinot ar īsto dzīvokli, kurā tika filmēts seriāls. Īpašums, kura brūno ķiegelīšu eksterjeru un kāpnītes atceras visi seriāla fani, patiesībā atrodas komandiera Olivera Perija nosauktajā ielā un pēdējoreiz īpašnieku maiņu piedzīvoja 2012. gadā. Tas tika pārdots par teju desmit miljoniem ASV dolāru.
Jau vēstīts, ka skatītāju iemīļotais seriāls aizsākās 1994. gadā, un līdz 2004. gadam tam uzņemtas sešas sezonas (kopumā 94 sērijas), stāstot par četrām draudzenēm Ņujorkā – Keriju Bredšovu (Sāra Džesika Pārkere), Mirandu Hobsu (Sintija Niksone), Samantu Džonsu (Kima Ketrela) un Šarloti Jorku (Kristīna Deivisa).

Seriāla turpinājumu, kam dots nosaukums "Un tā tas laiks paiet" arī Latvijas skatītāji varēs vērot no 9. decembra LMT viedtelevīzijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!