Foto: Instagram.com/alexismercer_fit/
23 gadus vecā amerikāniete, fitnesa fanāte Aleksisa Mersere (attēlā kopā ar draugu) pārsteigusi pasauli ar savu sīkstumu un izturību – aizgājušajā vasarā viņai tika diagnosticēts rets vēža paveids, taču cīņa ar slimību viņu neattur turpināt trenēties un rūpēties par savu fizisko formu.

Intervijā izdevumam "Daily Mail Online" Aleksisa stāstījusi, ka pagājušā gada jūlija sākumā pēkšņi uzpampusi viena viņas roka. Sieviete domājusi, ka tā ir parasta infekcija un pie ārsta aizgājusi tikai pēc vairākām dienām.

Ārstu slēdziens viņu satricināja – Aleksisai tika atklāta Hodžkina limfoma, kas ir vēža paveids. Jaunajai sievietei tika uzsākta ķīmijterapija.

Tās dēļ Aleksisai nācās uz laiku pārtraukt fitnesa gaitas, jo viņa izjuta sāpes kaulos, kā arī nogurumu un bezspēku. Tiesa, nesen viņa atgriezusies pie sportiskajām aktivitātēm.

"Es vienmēr esmu apmeklējusi sporta zāli. Tas ir hobijs, kas man ļoti patīk, un bija bezgala grūti atteikties no vingrojumiem, kurus kādreiz veicu regulāri," stāstījusi Aleksisa.

Sieviete vēlas iedvesmot arī citus slimniekus neatmest ar roku sportam. "Ziniet, manas rokas bija ļoti glītas, bet pēkšņi visi muskuļi pazuda. Es gribēju cilvēkiem pierādīt, ka, ja es to varu, arī citi, kuriem ir līdzīgas problēmas, to var," skaidrojusi Aleksisa.

Kā stāstījusi meitene, viņa veic visus tos pašus vingrojumus, ko agrāk. Tiesa, viņa vairs necilā tik smagu svara stieni.

Decembrī ķīmijterapijas kurss noslēdzies. Savukārt februārī Aleksisai tiks uzsākta apstarošana. Lai gan pēc ķīmijterapijas kursa beigām sieviete izjutusi nelabumu un nogurumu, tajā pašā laikā viņai bijis adrenalīna pieplūdums – viņa taisnā ceļā devusies uz sporta zāli un turpina to darīt joprojām.

"Kā reaģēt, kad dzīvē kas tāds notiek? Tu neko nevari izdarīt, kā vien to pieņemt un iemācīties saglabāt poztīvismu," piebildusi Aleksisa.

My heart ❤❤ #hodgkinslymphoma #mybaldheadisalwaysfreezing #ineedhair

A photo posted by Alexis Mercer 🍩 (@alexismercer_fit) on Jan 8, 2017 at 9:06pm PST

Did leggies today but it's always fun to hit a back pose no matter what day it is 🤗

A photo posted by Alexis Mercer 🍩 (@alexismercer_fit) on Jan 16, 2017 at 5:38pm PST

😂😂😂 poor @writch_fit is gonna be SORE tomorrow

A video posted by Alexis Mercer 🍩 (@alexismercer_fit) on Jan 10, 2017 at 6:06pm PST

Finally got my man back in the gym with me 🤗 rocking & obsessing over his @official_otomix shoes 🤙🏼

A photo posted by Alexis Mercer 🍩 (@alexismercer_fit) on Dec 23, 2016 at 10:05pm PST

Two of the greatest girls I know #lovethemso #tayhasadonk #brookiehastheshoulders #ihavethefat 😂

A photo posted by Alexis Mercer 🍩 (@alexismercer_fit) on Dec 19, 2016 at 8:25pm PST

Happy Halloween & 1 year to my Boo👻

A photo posted by Alexis Mercer 🍩 (@alexismercer_fit) on Oct 31, 2016 at 2:50pm PDT

Came across the pics & thought I would share 😜 This is how/when we knew something cray cray was going on with my body.. Bottom right pic of my hands was on July 4th- took a Benadryl (thought I may have gotten stung by something) & all was well. Went to the gym the next day and it happened again- you can see my left arm is swollen and purple & the veins on the left side of my neck were acting funky too. So we threw in the towel and went to an urgent care that night- doc gave me steroids and said I was basically OK. 🤔 I knew something was up.. So we went to my primary doc the following morning- my HR and BP was thru the roof- she sent me to the ER to get tests ran. VERDICT-- a tumor is sitting on a vein that comes from my arm to my heart which was causing all this craziness- thankfully we had those signs! Praying that dern thing is currently shrinking 💃🏻 #hodgkinslymphoma

A photo posted by Alexis Mercer 🍩 (@alexismercer_fit) on Jul 30, 2016 at 9:19am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!