Foto: Vida Press/Kadrs no video

"Mēs ar Allu pārākk vēlu sapratām, ka mūsu laulība ir kļūda" - tā par desmit gadus ilgušo savienību ar krievu estrādes zvaigzni Allu Pugačovu saka par kaimiņvalsts popmūzikas karali dēvētais Filips Kirkorovs. Viņš sniedzis interviju Krievijas izklaides medijam "7 dienas", kur cita starpā arī atzinies, ka netic mīlestībai.

Kirkorova un Pugačovas laulība tika šķirta jau pirms teju 17 gadiem, tomēr šo abu mākslinieku fani joprojām turpina tincināt, kas gan varēja izšķirt zvaigžņu pāri.

Kirkorovs bija viens no Pugačovas kopskaitā pieciem vīriem; abi apprecējās 1994. gadā. Tagad Kirkorovs laulības ar primadonnu sauc par kļūdu.

"Es vienkārši biju savu dzīvi izdomājis galvā, un viss arī piepildījās. Zelta medaļa skolā? Lūdzu! Tikt uz Lasvegasu? Lūdzu! Apprecēt Allu Pugačovu? Lūdzu! Gribu būt Krievijas galvenais mākslinieks? Lūdzu," Kirkorovs komentējis savas spējas piepildīt jebkuru savu sapni.

Tagad viņš uzskata, ka savienība ar Allu sākusies kā vienkārši kaprīze. "Nepārprotiet, viņa ir lieliska sieviete, nevis statuja balvu virknē. Bet mūsu attiecības izvērtās par pavisam citu stāstu. Gan es, gan viņa pārāk vēlu sapratām, ka tā [laulība] ir kļūda," tagad teic 54 gadus vecais dziedātājs.

Pēc šķiršanās no Pugačovas 2005. gadā Kirkorovs tā arī nav nedz otrreiz apprecējies, nedz vispār manīts ar kādu sievieti nopietnās attiecībās. Izrādās, karalis sen vairs netic mīlestībai. "Kāpēc tā būtu vajadzīga? Es tai neticu, tā sen ir aizgājusi. Bez mīlestības ir daudz vieglāk. Man emociju pietiek uz skatuves, katra dziesma ir emocija," uzsver Kirkorovs.

Krievijā daudzi atceras, ka mākslinieks tomēr grūti tika pāri laulības izjukšanai. Arī vēlāk viņam ar Allu bija sarežģītas attiecības. Abi gan soctīklos vienmēr apsveic jubilejās viens otra bērnus, taču nekādas īpašas draudzības bijušo laulāto starpā nav. Tikšana pie bērniem ar surogātmātes palīdzību arī palīdzējusi Kirkorovam tikt pāri laulības kraha sāpēm. Šobrīd viņš viens audzina dēlu un meitu.

Divi bērni ir 72 gadus vecajai Pugačovai – tie ar surogātmātes palīdzību nāca pasaulē viņas laulībā ar komiķi Maksimu Galkinu, kurš, tāpat kā Kirkorovs, ir krietni jaunāks par Pugačovu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!