Foto: F64

Savulaik populārais dažādu televīzijas raidījumu vadītājs Roberts Klimovičs (attēlā) visai iecienījis  interneta vidē padalīties ar savu viedokli, kas skar dažādas aktuālas tēmas. Īpaši daudz sakāmā Robertam ir par sievietēm un viņu lomu sabiedrībā.

"Vienīgais iemesls, lai laistu sievieti sev priekšā - vēlme novērtēt viņas muguras siluetu. Bet vispār viņai vienmēr jāseko vīrietim," vienā no saviem ierakstiem sociālajā tīklā Twitter vītero Klimovičs.

Starp Roberta sociālo tīklu pērlēm ir arī viņa paustais uzskats, ka lēmums atjaunot un atbalstīt mājsaimnieču institūtu stiprinātu ģimenes un ļautu vīriem pelnīt. Viņaprāt, tas būtu reāls solis nācijas labklājībai.

"Katrai veiksmei un neveiksmei ir vēl kādas sievietes vārds," kādā citā ierakstā prāto izbijušais televīzijas raidījumu vadītājs.

Savukārt jūlijā sociālajā tīklā Facebook Roberts pat izveidojis atsevišķu tematu, kurā padalījies ar dzīves atziņu, kuru viņam sniedzis kāds draugs.

"Pie mums Dagestānā kāds vīrs uz ielas slāna savu sievu, cilvēki saskrien un kurn - kāda viņa briesmone! Novedusi nabaga vīru līdz tam, ka viņš pat līdz mājām nevar izturēt un paciesties, bet, ja tas notiktu Latvijā, visi uzkluptu šim vīram," kāds Latvijā dzīvojošs dagestānietis stāstījis Robertam.

Šis Klimoviča ieraksts raisījis diskusiju par to, vai arī Latvijā vajadzētu par normu uzskatīt sievas iekaustīšanu. Daži komentāros pauž neizpratni, ka var atļauties pret sievieti pacelt roku, bet pats Roberts pamāca, ka sievu vajag mīļi iepērt.

"Iekaustīt var uzbrucēju, varmāku, zagli un tā tālāk. Sievu iekaustīt nedrīkst. Tas ir grēks. Sievu ir ar mīlestību jānoper," iesaka Roberts un vēl piebilst, ka sievietēm tas tīri labi patīkot.

Klimovičs arī neslēpj, ka savstarpējās attiecībās vīrietis ir priekšnieks, bet sievietei viņam jāpaklausa un jāizdabā viņa vēlmēm.

"Vīrieša devums attiecībās ir līderisms (vadība), nauda, drošība un seksuālie pienākumi, bet sievietes - kalpošana savam vīram," uzskata Roberts.

Savukārt uz žurnālista Jura Kažas jautājumu, vai Klimovičam tiešām šķiet, ka sievas ieklapēšana var uzlabot laulības statistiku un dzimumu līdztiesību, Roberts atbild ar pretjautājumu.

"Juri, kas tavā uztverē ir līdztiesība? Vai vīriešu un sieviešu vienādība? Tas nav iespējams, un tam tā nav jābūt. Mēs esam pilnīgi dažādi / citādi. Sievietes nav vīrieši, bet vīrieši nav sievietes," savos uzskatos nelokāms ir Klimovičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!