Foto: DELFI

Acīgākie Vecrīgas apmeklētāji, iespējams, pamanījuši, ka iecienītās izklaides vietas Dstyle izkārtni nomainījis jauns nosaukums – šoruden savulaik dziedātājas Ellas jeb Elīnas Fūrmanes vadītais klubiņš savu darbību beidzis un tā vietā darbojas jauns restorāns.

"Divu gadu laikā, kamēr bija restorāns Dstyle Lounge, esam piedzīvojuši ļoti daudz interesantu un daudzveidīgu pasākumu, kas nenoliedzami papildināja Rīgas kultūras un izklaides dzīvi. Jaunā restorāna koncepts mums ienāca prātā mirklī, kad vasara tuvojās beigām.

Atskārtām, ka tūlīt sāksies aukstie un drūmie rudens un ziemas mēneši. Mēs tik ļoti vēlējāmies paildzināt šo vasarīgi zaļo laiku, ka nolēmām to radīt mūsu telpās, kur visu gadu būtu zaļš, saulains un atgādinātu vasaru un īstus dārza svētkus," restorāna koncepta maiņu DELFI Izklaidei komentē tā īpašniece Santa Kola, kas pārstāv uzņēmumu nu jau bez līdzšinējās kolēģes Elīnas Fūrmanes.

Kā skaidro Dārza pārstāvji, restorāna ideja slēpjas tā nosaukumā. Dārzs ir vieta, kur uzsvars tiek likts uz vieglu, nepiespiestu un mājīgu atmosfēru un kur iespēja baudīt vēlās brokastis, kā arī garšu bagātīgas pusdienas un vakariņas.

Dārzā ir iespējams organizēt dažāda veida svētkus - uzkodu vakarus, grandiozas vakariņas, neformālas ballītes, kā arī ir iespēja baudīt restorānā gatavotu maltīti ārpus Vecrīgas ierastajām telpām.

Foto galerijā: neliels ieskats pirmajās Dārzā notikušajās ballītēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!