Foto: DELFI

Otrdienas vakarā politiķis Aldis Gobzems ("Likums un kārtība") sociālajā tīklā "Facebook" ievietoja paziņojumu, ka viņa un sievas Kristas Gobzemas ceļi šķiras.

"Es un Krista vēlamies jūs informēt, ka esam nolēmuši šķirt mūsu laulību. Lēmums ir abpusējs un saskaņots. Milzīgā ar politisko darbību saistītā spriedze un patērētā enerģija izrādījās nesavienojama ar mūsu kā pāra kopābūšanu. Mēs joprojām būsim mīloši vecāki mūsu bērniem un paši labi draugi. Aicinām nevienu šajā mūsu privātajā jautājumā nejaukties un mūs respektēt," ierakstā vēstīja Gobzems.

Vienlaikus trešdienas rītā šis vēstījums no Gobzema "Facebook" profila tika dzēsts. Uz "Delfi" jautājumu, kāpēc tā, politiķis komentē, ka "ieraksts ir dzēsts, jo "Facebook" ir paredzēts politikai".

Tāpat Gobzems norādīja, ka neviens viņa ieraksts nekad netop sakāpinātās emocijās, katrs vārds esot apzināts, pārdomāts un izsvērts. Vaicāts, kāpēc par laulības šķiršanu – ļoti privātu lietu – Gobzems izvēlējās vēstīt publiski, viņš skaidro: "Man tas bija jāpasaka kā publiskai personai publiski, jo tas tāpat būtu publiski. Es aicināju to respektēt. Un, ticiet man, esmu ar dzelzs raksturu," viņš piebilda.

Uz jautājumu, kurš no pāra iniciējis šķiršanos un vai arī juridiski sākts laulības šķiršanas process, Gobzems neatbildēja.

Savukārt Gobzema sieva Krista īsā sarunā ar "Delfi" gan pauda, ka šķiršanās faktu nevar ne apstiprināt, ne noliegt: "Es vienkārši nekomentēšu," sacīja Gobzema kundze.

Aldis un Krista oficiāli salaulājās 2015. gadā. Pēc gada pasaulē nāca pāra pirmdzimtā, meitiņa Adriana, bet 2019. gadā piedzima dēls Aksels.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!