Foto: Vida Press

Svētdien Londonā notika ilgi gaidītās "Disney" multfilmas "Karalis Lauva" ("The Lion King")ekranizācijas Eiropas pirmizrāde, kurā satikušies divi ļoti slaveni un ietekmīgi pāri – britu princis Harijs un viņa laulātā draudzene Saseksas hercogiene Megana sastapušies ar par vienu no pasaules šovbiznesa aprindu ietekmīgākajiem pāriem dēvēto reperi Jay Z un viņa sievu Bejonsu Noulzu.

1994. gadā iznākušās animācijas filmas ekranizācijā dzīvniekus ierunājuši daudzi zināmi ļaudis – Donalds Glovers, Kīgans Maikls Kijs, Sets Rodžers un daudzi citi. Savukārt Bejonsa ierunājusi lauveni Nalu.

Vairāki no galveno tēlu ierunātājiem ar savu klātbūtni bija pagodinājuši filmas Eiropas pirmizrādi Londonā, un īpaši lielu uzmanību izpelnījusies tieši Bejonsa, kura žilbināja drosmīgā tērpā ar škēlumu, kas pilnībā atsedza vienu viņas kāju.

Tāpat arī nepamanīti nepalika Harijs un Megana un abu karaļnama pārstāvju zīmīgā tikšanās ar Bejonsu un viņas vīru.

Abi pāri sasveicinājās, apmainījās ar apskāvieniem un pārmija pāris vārdus.

Arī hercogiene šim īpašajam notikumam bija izraudzījusies karaliskās ģimenes pārstāvei visnotaļ drosmīgu tērpu, kura plecu un dekoltē zona bija darināta no caurspīdīga auduma.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!