Foto: Privātais arhīvs

Bijusī modele Keitija Praisa (kādreiz zināma arī kā vienkārši Džordana) stūrēs laulības ostā – viņa pieņēmusi drauga bildinājumu.

Apspriestākā britu sabiedrības dāma, 42 gadus vecā eksmodele un realitāte šovu varone Keitija Praisa precēsies ar Karlu Vudsu, kurš par līgavu ir desmit gadus jaunāks.

Lielbritānijas tabloīdi vēsta, ka izskanējušais bildinājums ir astotais skaistules dzīvē, turklāt Praisas un Vudsa attiecības attīstījušās ļoti ātri – abi ir kopā nepilnu gadu. Keitija Praisa arīdzan gaida Vudsa mazuli, kas viņai būs sestais bērns.

Pagājušas tikai trīs nedēļas, kopš Praisa oficiāli šķīrusi laulību ar savu trešo vīru Kīranu Heileru, lai gan faktiski šī laulība beigusies jau pirms trim gadiem.

Sabiedrības dāma sniegusi ekskluzīvu interviju izdevumam "OK", kurā slavē topošo ceturto vīru: "Es viņu ļoti mīlu. Ir tik labi būt kopā ar vīrieti, kurš gatavs parūpēties pat tad, ja es izlemtu vairs nekad mūžā nestrādāt," viņa saka par Vudsu. Žurnāla rīcībā ir arī ekskluzīvi foto ar pāri un saderināšanās gredzentiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!