Foto: Privātais arhīvs
Par efektīgāko pašmāju šovu zvaigzni dēvētā Jeļena Petrova nu ir precēta sieva.

Jeļena Petrova, kura Latvijā pazīstama no dalības virknē TV šovu, Turcijas pilsētā Antālijā oficiāli apprecējusies ar savu draugu un gaidāmā mazuļa tēvu Ševketu Karadžanu. Atzīmējot būtisko dzīves pavērsienu, Jeļena jau steigusi sociālajos tīklos nomainīt uzvārdu – turpmāk viņa godājama par Jeļenu Karadžanu.

Pāris, kurš pazīstams ir apmēram divus gadus un pērno pandēmijas gadu tikpat kā nesatikās, gaida pasaulē savu pirmo mazuli. Jeļena pērn novembrī paziņoja, ka gaidāma ir meitiņa.

Efektīgā lēdija līdz šim dzīvoja Latvijā, bet gadu miju viņai izdevies sagaidīt Turcijā sava mīļotā apskāvienos. Kā iepriekš publikai ziņoja Jeļena, abu kopdzīve arī tālāk ir ieplānota Turcijā.

"Bērniņu dzemdēšu Latvijā, un tajā brīdī pie manis, visticamāk, ieradīsies arī mazuļa tētis. Nākotni plānojam Turcijā, jo draugs tur veiksmīgi darbojas restorānu biznesā," skaidro Jeļena. Viņa pati ir sociālo zinātņu maģistre un Latvijā strādā savā profesijā. Pārceļoties uz Turciju, draugs strādāt neļaušot," pērn izdevumam "Privātā Dzīve" skaidroja topošā māmiņa.

Jau vēstījām, ka Jeļena Petrova uzskatāma par pašmāju TV šovu veterāni – viņa piedalījusies gan "Lauku sētā", gan šovā "Plus mīnus īstais", gan arī populārajā TV3 pārraidē "Saimnieks meklē sievu", kur aizpērn bija viena no kolorītā Ilmāra līgaviņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!