Foto: Sputnik/Scanpix
Aizvadītās nedēļas izskaņā Maskavā norisinājās telekanāla "Муз-ТВ" balvu pasniegšanas ceremonija, kuru plašā pulkā apmeklēja aktuālākās kaimiņvalsts popmūzikas zvaigznes.

Kā jau ierasts šādos pasākumos, karstas diskusijas raisa ne tikai balvu saņēmēji, bet arī viesu tērpi, un vairums dāmu bija parūpējušās, lai viņu iznāciens uz sarkanā paklāja nepaliktu nepamanīts.

Par vienu no apspriestākajām ceremonijas daiļavām kļuva pasākuma vadītāja, pieredzes bagātā žurnāliste Ksenija Sobčaka, kura priecēja ar savu gaumes un stila izjūtu.

Nesen Krievijas medijos uzvirmoja runas, ka Sobčaka ir sava pirmdzimtā gaidībās, bet tas noticis tik bieži, ka īsti nopietni neviens šīs baumas vairs neuztver. Tiesa, viņas izvēlēties tērpi "Муз-ТВ" ceremonijai likuši daudziem aizdomās sarosīties, jo tie bijuši bez izteiktas vidukļa līnijas un nav ļāvuši pilnībā izpētīt Ksenijas ķermeņa aprises, kas zinātājiem parasti ļauj izdarīt noderīgus secinājumus.

Tāpat starp viesiem izcēlās dziedātāja Kristīna Orbakaite, dziedošais stilists Sergejs Zverevs, daiļslidotāja Jevgeņija Pļuščenko dzīvesbiedre, producente Jana Rudkovska un citi Krievijas šovbiznesa spīdekļi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!