Foto: instagram.com/jutavaldmane/
Par Latvijas skaistāko un iedvesmojošāko fitnesa pāri dēvētie Juta un Gints Valdmaņi (abi attēlā) ir aizrautīgi ceļotāji, un nesen abi devušies uz Grieķiju. Mīlētāji savus fanus iepriecinājuši ar krāšņiem un romantiskiem kadriem.

Skaistais pāris apmeties Santorini salā, kur Latvijas fitnesa skaistuļi izbaudījuši krāšņus dabas skatus, romantiskas pastaigas un mīlas pilnus divvientulības brīžus, kas iemūžināti glītos un pārdomātos foto, ar kuriem abi cītīgi dalījušies "Instagram" tīklā.

Ceļojuma laikā Juta atzīmējusi 28. dzimšanas dienu, un viņa saviem atbalstītājiem steigusi vēstīt, ka Santorini ir, iespējams, skaistākā vieta, kur viņa jebkad savā jubilejas rītā pamodusies.

Jāatzīmē, ka pāra atbalstītājus aizkustinājušas ne tikai skaistās ainavas, bet arī Jutas un Ginta saticība un siltās jūtas. Abi bilžu aprakstos viens otram veltījuši mīlas pilnus vārdus, un fani momentuzņēmumiem cītīgi spieduši sarkanās sirsniņas jeb "patīk".

Be in love with your life. Every minute of it. . . #greece #santorini #travel #tattoo #sunrise

A post shared by Gints Valdmanis (@gintsvaldmanis) on Aug 23, 2017 at 12:28am PDT

My favourite thing to do is to go where I've never been. #greece #santorini #thira #travel #enjoylife #smile #bepositive

A post shared by Gints Valdmanis (@gintsvaldmanis) on Aug 22, 2017 at 12:44am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!