Foto: Instagram.com/amunadavis/
Daudzi Rīgas naktsdzīves baudītāji noteikti būs pamanījuši krāšņi nogrimētu un spilgtu dāmu, zem kuras sievišķīgajām drānām slēpjas puiša ķermenis. Tā ir galvaspilsētas slavenākā "drag queen" Amuna jeb slavenību frizieris Dāvis Ķimenis Berghold (attēlā).

Dāvja vārds Latvijas šovbiznesā nav svešs – viņš ir slavenību aprindās ļoti pieprasīts frizieris. Viņš savulaik veidojis arī austrāliešu izcelsmes Holivudas aktrises Ebijas Kornišas matu rotu.

Tiesa, ļaužu frizēšana ir tikai viena Dāvja personības šķautne. Kad puisis dodas baudīt Rīgas naktsdzīvi, viņš pārtop par "drag queen" Amunu – elegantu tumšmati, kuras seju klāj izteiksmīgs, pamanāms grims.

Amuna ir regulāra viešņa tādos populāros klubos kā "Golden" un "First Dacha". Turklāt Dāvis savu otro "es" neslēpj no sabiedrības – viņš savu sociālo tīklu sekotājiem sniedz ieskatu, kā pārtop valšķīgā skaistulē.

Visu pārvērtību procesu, tostarp grima uzklāšanu, Dāvis veic pats saviem spēkiem, un puiša talants nav palicis bez ievērības – viņa "Instagram" foto blogam, kurā tiek vērienīgi atspoguļotas Amunas gaitas, ir vairāk nekā 1600 sekotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!