Foto: DELFI
Aizvadītajās brīvdienās Rīgā norisinājās atlase drīzumā gaidāmajam šovam "Gribi kļūt slavens?", kurā tika mudināti pieteikties slavas un popularitātes tīkotāji. Tādu, kas vēlas kļūt atpazīstami, ir ne mazums – daudzi censoņi stājās žūrijas priekšā un daži no viņiem pat bija gatavi izģērbties.

Interneta kanāla "Brivdienas.tv" veidotā projekta atlasē bija sapulcējusies ļoti raiba kompānija – iespēju pagozēties slavas saulītē izmantoja blogeri, sociālo tīklu zvaigznes, dejotāji, mākslinieki, akrobāti un daudzi citi.

Šovam bija pieteikušies 180 dalībnieki, bet par vietu finālā sestdien cīnījās 20 atraktīvākie no tiem. Lai iekļūtu šova finālā dalībnieki demonstrēja savas dejošanas, gleznošanas, akrobātikas un aktiermākslas prasmes. Lai pievērstu žūrijas uzmanību viens no dalībniekiem, gaidot šova rezultātus, ieleca nopeldēties turpat iekšpagalmā esošajā strūklakā, "Delfi Izklaidi" informē šova veidotāji.

Dalībniekus vērtēja kolorīta žūrija, kuras sastāvā bija estrādes zvaigzne Olga Rajecka, mūziķis Jānis Krīvēns un populārā blogere Evelīna Pārkere. Trijotne dažādi provocēja dalībniekus, liekot tiem saprast, ka, kļūstot slavenam, ir jāsastopas ar milzīgu spriedzi un nepieciešama liela psiholoģiskā izturība, la spētu ar pēkšņo slavu sadzīvot.

Kamēr atlases dalībnieki gaidīja savu kārtu stāties iepriekš minētās trijotnes priekšā, viņus pagalmā izklaidēja populārais pašmāju šovbiznesa tēls Rojs Rodžers.

Kā vēsta producentu apvienības "Brīvdienas" pārstāvji, žūrija, lūkojot pēc talantiem, atrada dalībniekus ar vislielāko potenciālu patiešām kļūt slaveniem. Pirmā sērija ar atlasi jau pavisam drīz būs skatāma "YouTube" kanālā šeit.

Producentu kompānija "Brīvdienas" veido šovus Latvijā jau astoņus gadus, un tie ir vieni no skatītākajiem TV projektiem. Viņi veidojuši tādus šovus kā "Gandrīz ideālas vakariņas", "Vakariņas četratā", "Saimnieks meklē sievu", "Gatava pārvertībām", "Kivičs. Pavisam privāti" un daudzus citus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!