Foto: Privātais arhīvs
Krievijas sociālajos tīklos uzradusies kārtējā meitene, kas vēlas izskatīties kā dzīva lellīte un par savu ideālu uzskata slaveno Bārbiju. Meitene sevi dēvē par Lolitu Riči.

Lolita savā profilā raksta, ka viņai šobrīd nav attiecību, tāpēc vairāki tūkstoši cilvēku viņai "seko" un pie katras publicētās fotogrāfijas pievieno glaimojošus komplimentus.

Meitene raksta, ka viņas reliģiskā pārliecība ir budisms, bet nodarbošanās - ekstrasensorika. Starp galvenajām interesēm minētas hipnoze, psiholoģija un melnā maģija.

Lai gan ķermeņa aprises un mīmika Lolitai ir līdzīgas kā daudzām citām postpadomju telpas "bārbijām", šī lellīte savus sekotājus iepriecina ar relatīvi dažādiem tēliem, regulāri mainot parūkas un grimu.

Lolitas sekotāji īpašu uzmanību pievērš viņas neproporcionāli lielajām krūtīm un lūdz publicēt fotogrāfijas, kurās tās būtu redzamas kailas.

"Daudzi vīrieši uzskata, ka, jo lielākas sievietes krūtis, jo viņa ir stulbāka. Patiesībā ir otrādi - jo lielākas sievietei krūtis, jo stulbāki kļūst vīrieši," viņiem atbild Lolita Riči.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!