Foto: LETA/Privātais arhīvs
Somu izcelsmes krievu aktrise un dziedātāja Jeļena Kondulainena TV kanāla "NTV" miniseriālā "Svešu vīru mednieces" dāsni izpaudusies par romānu ar latviešu aktieri Ivaru Kalniņu, kas esot ildzis gadiem.

Šobrīd 62 gadus vecā Kondulainena esot bijusi tuvās attiecībās ar Ivaru Kalniņu gadiem ilgi, arī laikā, kad Kalniņš bija precējies ar aktrisi Aurēliju Anužīti, atsaucoties uz dokumentālajā miniseriālā pausto, šonedēļ vēsta izdevums "Kas Jauns". Kondulainenas teiktais atspoguļots plašā žurnāla materiālā.

Kondulainena regulāri parādās Krievijas tabloīdos, dažkārt arī ne pārāk glaimojošā gaismā. Nu viņa nākusi klajā ar ilgi glabātu noslēpumu – viņai ar Kalniņu ir ne pārāk pastāvīgas, taču kaislīgas attiecības, kuru sākums meklējams jau tālajā 1984. gadā. Kalniņš tobrīd jau bija slavenība, bet viņa – jauniņa aktrise.

Kādas filmēšanas laikā abi esot apsēdušies viens pretī pie brokastu galda, taču "saruna gan neesot raisījusies, bet abi lūkojušies viens otrā un sapratušies bez vārdiem". Kondulainena pati tolaik bijusi precējusies, un romāns ar Ivaru Kalniņu viņas laulībai pielicis punktu.

"Kas Jauns" raksta, ka šīs attiecības laidušas dziļākas saknes: "Intervijā aktrise, tā vien izskatās, joprojām skumst pēc vīrieša, ko tā arī nevarēja savažot – pēc mūsu šarmantā Ivara Kalniņa."

Konudlainenas privātā dzīve metusi daudzus lokus, viņa izvēlējusies gados arvien jaunākus vīriešus, taču visas laulības un attiecības cietušas fiasko. Laikā, kad Kalniņš bija precējies ar Anužīti, abi atkal satikušies, taču aktieris šķirties negrasījās.

Vēlreiz tikšanās notikusi jau 2005. gadā. "Pa šo laiku gan es biju mainījusi vīrus, gan viņš – sievas. Liktenis mūs stūma kopā," filmā teikusi seksdīva. Uz jautājumu, kāpēc abi nav sagājuši kopā, Kondulainena skaidro: viņu biedējis tas, cik ļoti Kalniņš patīk sievietēm. Viņa neesot bijusi mierā ar otrā plāna lomu, gribējusi būt tikai Ivara Kalniņa sieva.

Viņa ir informēta, ka nu jau daudzus gadus Kalniņš ir laimīgi precējies ar sievieti, kuru sauc Laura. "Es zinu, tur ir laba sieva [..] Nedrīkst! Es nevaru visu sagraut. Tur ir bērni," paudusi māksliniece.

"Kas Jauns" ziņo, ka šīs publiskās grēksūdzes laikā Kondulainena arī sākusi nedaudz pīties savos izteikumos un atzīst, ka Ivars Kalniņš pēdējos gados izvairās no tikšanās ar viņu, tostarp neejot uz aktieru pasākumiem, ja tur ir arī Jeļena.

Ivaram Kalniņam šobrīd ir 72 gadi. Dzīves laikā viņš trīsreiz precējies un ir piecu bērnu tēvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!