Foto: Privātais arhīvs/Agneta Jonele

Piecpadsmit gadus "nēsājusi" Valteru dzimtas uzvārdu, stiliste Signe Valtere nu pārgājusi jaunā vīra uzvārdā.

Signe Skoliņa ar basketbolistu Kristapu Valteru apprecējās 2006. gadā. Pēc kāzām sieviete pieņēma vīra uzvārdu Valtere, un, darbojoties kā stilste un vizāžiste, savu profesionālo karjeru veidoja kā Signe Valtere. Arī pēc tam, kad Valteru laulība 2011. gadā tika šķirta, Signe palika bijušā vīra uzvārdā.

Taču nu, apprecoties ar savu ilggadējo draugu Ivo Sprogu, Signe uzvārdu nomainījusi - nu viņa godājama par Signi Sprogu.

Sproga savos sociālo tīklu kontos dāsni dalījusies ar savu kāzu uzskates materiāliem – viņa precējās Liepupes muižā, un skaisto notikumu dokumentējuši vairāki fotogrāfi, tostarp Agneta Jonele un Ilze Ose, kuras specializējušās kāzu fotografēšanā.

"Mans sargs, mans draugs, mans vīrs," instagramā raksta Signe Sproga, piedāvājot saviem vairāk nekā 8000 sekotājiem ielūkoties viņas lielajā dienā.

Signe Sproga ir trīs bērnu māte – meita Keitija un dēls Valdis dzima laulībā ar Kristapu Valteru, un jaunākā meita dzimusi attiecībās ar Ivo Sprogu. Nu abi oficiāli nodibinājuši ģimeni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!