Foto: Privātais arhīvs

Basketbola treneris Kristaps Valters atkal ir attiecībās – pērn viņš šķīrās no līgavas Lāsmas Jukones, un nu ir kopā ar glītu gaišmati Sindiju Šteinu, kura par Valteru ir 14 gadus jaunāka, izpētījis izdevums "Privātā Dzīve".

40 gadus vecais basketbolists nodibinājis jaunas attiecības – par tām viņš pavēstīja sociālajos tīklos un ap Ziemassvētku laiku devies kopā ar draudzeni romantiskā ceļojumā uz Beļģiju. Viņa jaunā mīļotā ir par pašu 14 gadus jaunāka izskatīga gaišmate Sindija Šteina.

To, ka Valteram pēc šķiršanās no līgavas Lāsmas Jukones ir jauna draudzene, viņš neslēpa arī iepriekš, taču publiski teica, ka jūtas brīvs vīrietis. Nu jaunās attiecības izturējušas pirmā laika pārbaudi un abi sociālajos tīklos norādījuši viens otru kā savu mīļoto personu.

Basketbolists bijis divas reizes precējies, viņš ir piecu bērnu tēvs. Iepriekš Valters atzina, ka ar bērnu mātēm viņam ir sarežģītas attiecības – ar bijušajām sievām viņš lāgā nesatiek. Viena no viņām – stiliste Signe Valtere – 2020. gadā apprecējās un kļuva par Signi Sprogu. Valteram un Signei ir meita Keitija un dēls Valdis, bet laulībā ar mākslinieci Džeinu Ansoni pasaulē nāca trīs meitas – Tabita, Liora un Abigeila.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!