Foto: Privātais arhīvs

Izskatīgais basketbola treneris Kristaps Valters šonedēļ svinēs apaļus 40, taču jūtas krietni jaunāks, noskaidrojis žurnāls "Privātā Dzīve".

Basketbolistu dinastijas pārstāvis Kristaps Valters 18. septembrī atzīmēs apaļu jubileju – viņam aprit 40 gadu. Kā sarunā ar "Privāto Dzīvi" atzīst pats Kristaps, skaitlis esot biedējošs un viņš pats jūtas vismaz desmit gadus jaunāks, jo arī vizuāli izskatoties tā.

Labo izskatu nodrošinājis gan tas, ka ikdienā Valters komunicē ar krietni jaunākiem puišiem – viņš trenē jaunos basketbolistus –, gan arī veselīgais dzīvesveids. Valters daudzus gadus nopietni sportojis, veselīgi ēdis un laicīgi gājis gulēt. Nesen viņam pat veikalā prasīts, vai ir jau 18 gadus vecs, atklāj Valters.

"Tagad beidzot jūtos kā vīrietis, jo 30 gados vēl jutos kā jaunietis," spriež Valters. Jubilejas svinībās viņš ieplānojis būt mājās kopā ar tuvākajiem draugiem.

Šā gada aprīlī Valters portālam "Delfi" atklāja, ka izjukušas viņa attiecības ar ilggadējo draudzeni Lāsmu Jukoni, kuru viņš bija bildinājis.

Žurnālam "Privātā Dzīve" piecu bērnu tētis skaidro, ka diskotēkās viņš jau sen vairs neiepazīstas; šobrīd iepazīšanās notiekot sociālajos tīklos, kur cilvēki viens otram uzraksta un pēc tam sastopas. Tagad Valteram ir kāda meitene, ar kuru viņš satiekas, vienlaikus Valters sevi sauc par brīvu vīrieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!