Foto: Privātais arhīvs

Jaunā modes dizainere Kristīne Deimon (attēlā) tikusi pie sava astotā tetovējuma. Šoreiz viņa izvēlējusies izrotāt labās rokas apakšdelmu, īstenojot kādu sen lolotu ieceri.

"Šo tetovējumu es sen jau vēlējos, bet nevarēju saņemties aiziet pie meistara. Bet nu tas ir darīts! Kāpēc tieši šis, nemācēšu teikt, reti izjūtu sajūtu, kad patiešām ko vēlos, bet šis deva to klikšķi priekš dvēseles," DELFI Izklaidei atklāj Deimon.

Viņas labo roku tagad rotā elegants, liels spārns. Zīmējums gan vēl nav pilnībā pabeigts. "To taisīja trīs stundas, ilgāk es nevarēju izturēt. Kad sadzīs, turpināšu," ieceri atklāj dizainere. Viņa ir droša, ka šo izvēli viņai nekad nenāksies nožēlot.

"Katrs tetovējums ir atmiņas par kādu dzīves posmu, par emocijām, notikumiem. Nedomāju par vecumdienām, kā daudzi jautā "ko darīšu vecumdienās". Dzīvoju tagad!" teic Deimon.

Viņas sacīto lieliski pasvītro uzraksts zem uztetovētā spārna One life one chance (Viena dzīve, viena iespēja), kurš tapis jau kādu laiku iepriekš.

Šis ir pēc skaita jau astotais Deimon tetovējums. Viņas talanta cienītāji noteikti būs pamanījuši pikanto zīmējumu dizaineres dekoltē zonā, bet viens no iespaidīgākajiem zīmējumiem rotā Deimon muguru. Tas ir uzraksts Михаил мой архангел, kurš veltīts viņas dēliņam.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!