Foto: Mango

Ilggadējā Eirovīzijas nacionālās atlases konkursa vadītāja Kristīne Virsnīte (attēlā) atkal veiksmīgi atgriezusies Eirodziesmas vadītājas amatā un pārsteidz ar izskata izmaiņām – meitene, kuru pēdējā laikā pazinām kā simpātisku tumšmati, lēnām sāk atgriezties pie blondā matu toņa.

Ilgus gadus, kamēr Virsnīte vadīja Eirovīzijas nacionālās atlases konkursus, televīzijas skatītāji bija pieraduši redzēt Virsnīti kā simpātisku blondīni, bet pagājušogad viņa mainīja savu tēlu, nokrāsojot matus kastaņbrūnus.

Lai gan arī šis stils televīzijas raidījumu vadītājai lieliski piestāvēja, sestdien, 7. janvārī, pēc gada pārtraukuma atkal atgriežoties Eirodziesmas vadītājas amatā, Virsnīte skatītājiem atrādījās ar gaiši oranžīga toņa matiem.

"Jā, es atkal atgriezīšos pie blondajiem matiem. Imidža maiņām gan nav nekāda sakara ar Eirovīziju - vienkārši vados pēc savām izjūtām. Mums visiem taču brīžiem gribas sevī kaut ko pamainīt, un es tagad atkal gribu atgriezties pie blondajiem matiem," izklaides portālam Mango atklāj Virsnīte.

Pašlaik viņa ir ceļā no tumšajiem matiem uz blondiem, un tumšmates, kas reiz mēģinājušas kļūt blondas, labi zina, kas tas nav tik vienkāršs process.

"Tomēr man ir brīnišķīgs frizieris Kārlis Ezergailis. Zvanīju viņam un teicu, ka gribu izmaiņas, un viņš pat neiebilda. Tagad vairs nav tā, ka, ja gribi pāriet no tumšiem matiem uz gaišiem, mati jāsabojā tā, ka pēc tam visi nokrīt. Mums ir profesionāla matu kosmētika, jo nedzīvojam jau vairs deviņdesmitajos gados," smejas Virsnīte.

Viņa spriež, ka atgriezties televīzijā pēc ilgāka pārtraukuma izdevies godam, un tikai pasmejas par latviešu tieksmi kritizēt šo intriģējošo mūziķu sacensību. Otrajā Eirodziesmas pusfinālā, kas notiks 14. janvārī, Virsnītes vietā Valteram Frīdenbergam pie sāniem stāsies Lady's Sweet dziedātāja Jolanta Strikaite, bet finālu 18. februārī vadīs visa trijotne kopā, un Virsnīte, iespējams, jau būs atkal pavisam blonda.

Galerijā: Kristīnes Virsnītes imidža izmaiņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!