Foto: AFP/Scanpix/Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā Dzintaru koncertzālē bija vērojama īsta stila pērļu parāde – tur notikušo festivālu "Laima Rendez Vous Jūrmala" apmeklēja daudz sabiedrībā zināmu cilvēku, no kuriem daļa lielajam notikumam par godu bija īpaši saposušies.

Piektdienas vakarā uz daudzo festivālu viesu fona mirdzēja bijušā premjerministra Viļa Krištopana ģimenes pastarīte Nikola Krištopane. Viņa pasākumu apmeklēja kopā ar tēvu un mīļoto puisi Lauri, un daudzu skatieni tika pievērsti žilbinošajai daiļavai.

Jaunā sieviete, kura nesen daudzus iedvesmoja ar atklātu stāstu par cīņu ar lieko svaru, festivālam bija izvēlējusies sarkanu kleitu, kas ļāva novērtēt viņas lielisko formu.

Īpaša tērpa "odziņa" bija dziļais šķēlums, kas kleitas valkātājai ļāva izrādīt slaido kājiņu. Kā viņa pati norādījusi "Instagram" tīklā, atkārtot Andželīnas Džolijas "lietu ar kāju" bijis jautri un vēl lielāku pārliecību par sevi viņai snieguši abi pavadoņi.

Atgādinām, ka Andželīna Džolija 2012. gada "Oskara" balvu pasniegšanas ceremoniju apmeklēja melnā kleitā ar iespaidīgu šķēlumu un viņas bālā kāja pēc tam kļuva par īstu sensāciju.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!