Foto: DELFI

Ekspremjers Vilis Krištopans šobrīd strādājot "melnu muti visos virzienos", lai pietuvotos savam grandiozajam plānam par milzīgu golfa laukumu Garkalnes novadā, kā arī ekskluzīvu ciematu turpat blakus.

Krištopana grandiozais plāns par golfa laukumu un ciematu šobrīd nedaudz iestrēdzis Covid-19 pandēmijas dēļ, taču darbs notiekot "visos virzienos", izdevumam "Privātā Dzīve" teic Krištopans.

Žurnāls vēsta, ka pirms vairākiem gadiem viņš kopā ar sievu Aiju reģistrējis uzņēmumu "Brieži 17", kā mērķis ir uzbūvēt ekoloģisku ciematu Berģos, blakus golfa laukumam, kura izmērs plānots līdz pat 200 hektāriem. Krištopans skaidro, ka grib labāko golfa laukumu visā Baltijā. Vienīgi tagad daudzas lietas esot apstājušās.

"Pagaidām pat īsti negribu par šīm lietām runāt. Viss iet uz priekšu, vienkārši nevēlos, lai mana mīļā arāju tauta sevišķi daudz par to zina. Kad kaut kas notiks, jums pirmajiem pastāstīšu! Citādi pēdējā laikā pārāk daudz par mani visu kaut ko runā. Mani plāni ir tik lieli, ka ne nedēļas, ne divu, ne arī mēnešu laikā nekas tiešām nenotiks [..] Strādāju melnu muti visos virzienos. Tiem, kam ir galva uz pleciem un ir kāda nauda, tie jau domā citādāk nekā vidējais bāleliņš. Mēs tomēr saprotam, ka kovids un tas, kas ar to saistīts, kaut kad beigsies," izdevumam teic Krištopans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!