Foto: Privātais arhīvs

Radio "StarFM" ētera balss, kādreiz skatītāju tik iemīļotā TV3 laika ziņu vēstnese Maija Rozīte-Krištopane atklājusi, ka viņas laulībā ir krīze.

Maija Rozīte ar uzņēmēju, ekspolitiķa Viļa Krištopana dēlu Kasparu apprecējās 2010. gadā, un pērn pāris nosvinējis Rožu kāzas. Ģimenē aug dēls Pauls un meitiņa Linda, taču, kā žurnālam "Kas Jauns" atklājusi pati Maija, viņas laulībā jau ilgāku laiku ir krīze.

Izdevums "Kas Jauns" vēsta, ka krīze ir nopietna, proti, Rozītes zeltnesi vairs nerotā laulību gredzens, turklāt Rīgā mēļo, ka viņa ar Kasparu jau ilgāku laiku vairs nedzīvo kopā.

Faktu par krīzi Rozīte-Krištopane nenoliedz. "Savstarpējās attiecības pārī mēdz mainīties, dažkārt liekot attālināties vienam no otra. Esam bijuši kopā ilgu laiku un joprojām esam cieņpilnās un draudzīgās attiecībās, audzinot savus bērnus. Ko nesīs nākotne, zināt nevar neviens, jo neesam gaišreģi. Laiks rādīs," par savu attiecību statusu spriež radio balss.

Savukārt "Delfi" zināms, ka Vecgada vakaru Maija un Kaspars sagaidīja kopā, – Krištopans sociālajā platformā "Instagram" īsajos video publiskoja ģimeniski mīļu sabučošanos un laba vēlējumus viens otram jaunajā gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!