Aizvadītās nedēļas nogalē Ķīnas pilsētā Guandžou norisinājās prestižā starptautiskā precēto dāmu skaistumkonkursa Mrs. World fināls, kurā piedalījās skaistākās precētās sievietes un Latvijas godu aizstāvēja hokejista Kaspara Saulieša sieva Katrīne Ozoliņa-Sauliete.

Konkursā triumfēja un krāšņo kroni, kā arī "Mrs. World 2013" titulu, savā īpašumā ieguva amerikāniete Keilija Spārlinga (attēlā pa kreisi), bet labāko sešiniekā izdevās iekļūt arī Anglijas, Singapūras, Vjetnamas, Krievijas un Ķīnas daiļavām.

Konkursa ietvaros precētās daiļavas piedalījās vairākos labdarības pasākumos un svinīgās pieņemšanās, kā arī dažādos pārbaudījumos demonstrēja savu atjautību, stila izjūtu, grāciju un defilēšanas prasmes.

Lai gan Katrīnei neizdevās iekļūt visaugstāk novērtēto dāmu sarakstā, aģentūras Mis Latvija vadītāja Inta Fogele sarunā ar DELFI Izklaide pastāstīja, ka prestižā konkursa organizatori viņai par Ozoliņu-Saulieti izteikuši ļoti atzinīgus vārdus.

Katrīne nav pirmā latviete, kura Mrs. World izmēģinājusi spēkus - precēto sieviešu konkursā 1992. piedalījās Zane Vaļicka, 1994. gadā Latviju pārstāvēja Daina Tobija-Lipiniece, 1996. gadā konkursā piedalījās Iveta Puriņa-Šnepa, bet politiķa Aināra Šlesera sieva Inese savulaik konkursā ieguva "Vice Mrs. World" titulu.

Arī Katrīne iepriekš ar labiem panākumiem piedalījusies dažādos skaistumkonkursos - 2003. gadā viņa ieguvusi "Mis Rīga" titulu, bet 2004. gadā viņa tika atzīta par Latvijas fotogēniskāko sievieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!