Foto: Privātais arhīvs

Vairāku recepšu grāmatu autore un "Instagram" kulinārijas blogere Anna Birmane jeb Anna Panna turpmāk dzīvos bez acenēm.

Anna Panna veikusi redzes korekciju ar lāzeru, kas ļāvusi viņai uz mūžu atvadīties brillēm. Par šādu acu operāciju viņa prātojusi jau skolas laikā, taču nu beidzot saņēmusies un to izdarījusi, šonedēļ raksta žurnāls "Privātā Dzīve".

"Nespēju noticēt, ka briļļu ēra ir galā," priekpilni teic influencere un piebilst, ka ilgus gadus nesātās brilles viņa parasti novalkājusi līdz pēdējam, tāpēc kolekcijas ar vecajām acenēm viņai gan neesot.

Anna Panna arīdzan jūsmo, ka nu, raugoties spoguļattēlā, brilles vairs nav galvenajā lomā: "Ir forši, ja no rīta uzreiz nav jāsniedzas pēc brillēm, lai kaut ko sāktu darīt," viņa teic. Tāpat Anna jau novērtējusi lielākos ieguvumus, piemēram, sportošana kļuvusi ērtāka, ir daudz lielākas iespējas variēt ar acu kosmētiku, kā arī nav vairs jāraizējas par aizsvīdušiem briļļu stikliem.

Annai Birmanei "Instagram" platformā ir teju 45 tūkstoši sekotāji, viņa ir autore blogam, kurā dalās ar kulinārijas – īpaši kūku – receptēm. Blogere ir trīs kulinārijas grāmatu autore. Anna ir modes mākslinieka Bruno Birmaņa meita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!