Foto: EPA/LETA
Ekstravagantā dziedātāja Lady Gaga pārsteigusi kādu skolas sapuci Losandželosā, atzīstot, ka pusaudzes gados bijusi maldu varā un cietusi no bulīmijas.

Tādējādi, uzstājoties Brentvudas skolas audzēkņiem sporta zālē, 25 gadus vecā dziedātāja pirmo reizi publiski atzina, ka viņai bijuši ēšanas traucējumi.

Dziedātāju intervēja žurnāliste un rakstniece, aktiera Arnolda Švarcenegera piekrāptā sieva Marija Šraivere, saistībā ar ikgadējo jauno sieviešu konferenci It's Our Turn (Pienācis mūsu laiks) uzdodot jautājumus par vajāšanu skolā.

Lady Gaga pastāstīja Šraiverei, ka skolas laikā bijusi maldu varā, vēlējusies mainīt pasauli un novērst ņirgāšanos par cilvēkiem Amerikā.

Bet tikai tad, kad viena no konferences dalībniecēm, kāda skolniece, piecēlās un pavaicāja, vai arī viņai kādreiz bijušas problēmas ar sava auguma pieņemšanu, Lady Gaga pieminēja bulīmijas jautājumu.

"Vidusskolas laikā es mēdzu vemt ļoti bieži. Tātad es nemaz neesmu tik pašapzinīga. Un varbūt man ir vieglāk par to runāt tagad, kad to vairs nedaru," viņa sacīja.

"Es gribēju būt kalsna, maza balerīna, bet biju ēdelīga maza itāliešu meitene, kuras tēvs katru dienu galdā cēla kotletes. Es mēdzu atnākt mājās un jautāt: tēt, kāpēc tu vienmēr dod mums šo ēdienu? Man taču jābūt tievai! Un viņš atbildēja: Apēd savus spageti!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!