Foto: Linda Lauva
Ievērojamu atzinību guvusi populārā latviešu kāzu fotogrāfe Linda Lauva. Viņa nesen plūkusi uzvaras laurus starptautiskā konkursa "Gada kāzu fotogrāfs"("International Wedding Photographer of the Year 2018") kategorijā "Gada albums".

Konkursā piedalījās izcili kāzu fotogrāfi no visas pasaules, un konkurence bija liela. Par aizvadītā gada labākās kāzu fotogrāfijas autoru atzīts Dens O'Dejs no Austrālijas, savukārt otro vietu ieguvis Džeisons Tejs no Austrālijas.

Tāpat arī fotogrāfi apbalvoti dažādās tematiskajās kategorijās (ar to uzvarētājiem var iepazīties šeit), un Linda no Latvijas triumfējusi nominācijā "Gada kāzu albums" (albums apskatāms šeit).

Linda konkursam bija iesniegusi latviešu pāra Annas un Matīsa romantisko kāzu foto sēriju, kas tapusi Lubānas ezera krastā.

"Šis kāzu stāsts ir izdevies lielisks, pateicoties iedvesmas lādiņam, kuru saņēmu no tikšanās ar šiem kolosāli radošajiem cilvēkiem, no viņu radītās vides un atmosfēras," par fotogrāfiju sēriju stāsta Linda.

Konkursa žūrijā piedalījās starptautiski atzīti fotogrāfi no dažādām pasaules valstīm, un iesniegtie darbi tika vērtēti 11 dažādās kategorijās. Konkursā šogad piedalījās mākslinieki no 61 valsts.

Uzvara un panākumi šajā konkursā ir prestižs sasniegums, un publikācijas par to izlasāmas arī dažādos ārzemju medijos, piemēram, "The Daily Mail", kur arī pieminēts Lindas vārds.

Ar citiem fotogrāfes Lindas darbiem var iepazīties oficiālajā "Facebook" lapā un arī mājaslapā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!