Foto: Publicitātes foto

22 gadus vecā latviešu modele Sabīne Jemeļjanova (attēlā), kura Lielbritānijā izveidojusi diezgan veiksmīgu karjeru kailfoto un topless žanrā, atkal aplaimojusi savus kvēlākos fanus un atbalstītājus, puskaila pozējot vīriešu žurnāla Front vākam.

Front ir britu izdevums, kura mērķauditorija ir 16 - 25 gadus veci puiši. Žurnāls savus lasītājus informē par mūzikas, kino, tehnoloģiju, modes un sporta aktualitātēm.

Neraksturīgi citiem stiprajam dzimumam veltītajiem izdevumiem, Front veidotajās fotosesijās reti tiek pieaicinātas slavenības - parasti žurnāla lappusēs tiek publicētas Lielbritānijā iemīļotu modeļu bildes, starp kurām ir arī Jemeļjanova.

Uz jaunākā Front vāka Sabīne šķelmīgi pozē, tērpusies dzeltenā bikini un apāvusi zeķes, uz kurām rotājas amerikāņu hip-hop grupas Wu Tang Clan emblēma - laikraksts novembra numuru veltījis apvienības debijas albuma 36 Chambers divdesmit gadu jubilejai.

Sabīne Lielbritānija bauda daudz lielāku atpazīstamību un popularitāti nekā dzimtenē. Jauniete tiek dēvēta par Page Three meiteni - viņa regulāri parādās laikraksta The Sun trešajā lappusē, kurā tiek publicētas jaunu meiteņu topless bildes.

Viņa vairākkārt jau pozējusi dažādiem populāriem izdevumiem - gan čehu Maxim, gan britu erotiskajam žurnālam Nuts, gan vīriešu žurnālam Loaded. Jauniete epizodiskā lomiņā parādījusies arī filmā Strippers vs Werewolves.

Savukārt, kā vēsta internetā atrodamā informācija, Sabīne no Latvijas uz Angliju devusies, lai studētu un apgūtu angļu valodu, taču neilgi pēc ierašanās Londonā viņa pievērsusies modeles darbam, un laika gaitā meitenei izveidojies diezgan prāvs atbalstītāju un fanu pulciņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!