Foto: Privātais arhīvs

Jau astoņus gadus tiek izdots pikantais "Hot Shots" kalendārs, kura pārdošanas ieņēmumi tiek ziedoti dažādām ar militārismu saistītām labdarības organizācijām. 2019. gada izlaidumā būs redzama arī Anglijā populārā latviešu modele Sabīne Jemeļjanova.

Kalendārs tiek izdots kopš 2010. gada, un daļa no tā ieņēmumiem tiek ziedoti organizācijai "Help for Heroes", kas ir Lielbritānijas bruņoto spēku un kara veterānu labdarības fonds, liecina kalendāra mājaslapā publiskotā informācija.

Katru gadu kalendāra fotosesijās piedalās vairākas pievilcīgas modeles, kuras, tērpušās niecīgās drānās, pozē ar ieročiem un militāro tehniku. Šobrīd tiek aktīvi strādāts pie 2019. gada izlaiduma, un tajā gozēsies arī Sabīne.

Daudziem Latvijā, iespējams, Sabīnes vārds neko neizsaka, tomēr Anglijā viņai izdevies izveidot ļoti veiksmīgu apakšveļas un glamūra modeles karjeru.

Modele nāk no Jelgavas puses un pirms vairākiem gadiem pārcēlās dzīvo uz Lielbritāniju. Atpazīstamību Sabīne iemantojusi kā bijusī izdevuma "The Sun" trešās lappuses meitene jeb "Page 3 girl". Šajā atvērumā tiek publicēti pikanti daiļavu "topless" foto.

Sabīne kopā ar citām kalendāra modelēm šomēnes devusies uz ASV, kur norisinājušās vairākas fotosesijas. Nelielu ieskatu to aizkulisēs iespējams gūt ar sociālo tīklu starpniecību.

Jāatzīmē, ka Sabīne publiskajā telpā sevi dēvē ne tikai par modeli, bet arī aktrisi. Vietnē "IMDb.com" publiskotā informācija liecina, ka pagaidām gan viņas filmogrāfijā ir tikai viens ieraksts – dalība 2012. gada komēdijā/piedzīvojumu filmā "Striptīzdejotājas pret vilkačiem" ("Strippers VS Werewolves").

#bts of today’s shoot #UK #USA #CANADA #AUSTRALIA

A post shared by Hotshotscalendar (@hotshotscalendar) on Jun 10, 2018 at 10:24am PDT

Loving 80’s vibe 😍🇺🇸 @hotshotscalendar

A post shared by Ava (@avajofficial) on Jun 12, 2018 at 10:28am PDT

🇺🇸 vibes @hotshotscalendar @buttsnorkeler

A post shared by Ava (@avajofficial) on Jun 10, 2018 at 8:33pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!