Foto: Facebook.com/intaphotography
Mūsdienās gandrīz nevienas kāzas nav iedomājamas bez profesionāla fotogrāfa piedalīšanās. Kamēr daļa pāru savu kāzu albumu piepilda ar glītiem portretiem no fotostudijas, citi savas īpašās dienas fotosesijai pieiet ar lielāku izdomu un brīvā dabā uzbur maģisku atmosfēru, kas vainagojas ar neaizmirstamiem momentuzņēmumiem.

Kāzu plānošanas portāls "Junebug Weddings" jau vairākus gadus rīko dažādus kāzu fotogrāfiju konkursus, kuros var piedalīties ikviens fotogrāfs no jebkura pasaules nostūra. Plašākas sabiedrības novērtējumam nesen sniegts šī gada labāko kāzu foto apkopojums, kurā iekļauts arī pasakains kadrs no Latvijas.

Jaunā pāra foto, kas nu guvis arī starptautisku ievērību un uzslavas, uzņēmusi fotogrāfe Inta Lankovska (ar citiem viņas darbiem var iepazīties šeit).

Māksliniece ar "Facebook" starpniecību pateikusi paldies momentuzņēmuma galvenajiem varoņiem Ievai un Kristapam, kā arī pateikusies konkursa žūrijai par saņemto atzinību.

"Apsveicu visus apkopojumā iekļautos fotogrāfus! Jūtos ļoti priviliģēta būt daļiņa no tik talantīgu fotogrāfu grupas. Gadu gaitā esmu iedvesmojusies no viņiem daudziem," vēstījusi fotogrāfe.

Labākos kāzu foto izraudzījās profesionāla žūrija ilgā un rūpīgā izvērtēšanā, un daudzi noteikti piekritīs, ka lielākā daļa no kadriem liek aizrauties elpai. Pilna šī gada labāko kāzu foto izlase aplūkojama šeit.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!