Foto: instagram.com/gintalapina/

Starp pasaules izklaides biznesā apspriestākajiem šīs nedēļas notikumiem ierindojama Holivudas aktiera Leonardo Dikaprio fonda rīkotā labdarības balle dabas aizsardzībai, kuru apmeklējusi arī latviešu modele Ginta Lapiņa (attēlā pirmā no kreisās).

Lapiņa šonedēļ savā "Instagram" profilā ievietojusi foto, kas uzņemts Francijas pilsētā Santropēzā. Kopā ar latvieti fotogrāfijā iemūžināta arī populārā holandiešu modele Dacena Krusa un citas daiļavas, bet ierakstā pie foto Lapiņa apsveic Krusu ar veiksmīgi aizvadīto rotaslietu izsoli, kurā iegūtie ienākumi tiks ziedoti ziloņu glābšanai.

Modes žurnāla "W" portālā šis un citi no ballītes publiskotie modeļu foto komentēti lakoniski: "Tas bija arī karstais punkts nesen brīva vīrieša statusu atguvušā Leo mīļākajai lietai visā plašajā pasaulē, izņemot "Cite Bikes" iznomājamos velosipēdus – modelēm."

Dikaprio labdarības izsoles, kas notiek jau ceturto gadu, ierindojamas starp tiem šovbiznesa notikumiem, no kuriem oficiālu fotogrāfiju ir maz, tomēr pēdējos gados, pateicoties sociālajiem tīkliem, iespējams arī nedaudz ielūkoties šāda līmeņa VIP pasākumos.

Ārzemju mediji vēsta, ka šogad fonda burziņa pārsteiguma viešņa bijusi Madonna, bet starp viesiem varēja sastapt tādas zvaigznes kā Lenijs Kravics, Keita Vinsleta un citus.

With @leonardodicaprio working for a better environment at the @leonardodicapriofdn gala in St. Tropez.

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz) on Jul 26, 2017 at 7:42pm PDT

@oscardelarenta dress @lamarquenyc @leonardodicapriofdn 🌏

A post shared by Karolina Kurkova (@karolinakurkova) on Jul 26, 2017 at 9:52pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!