Foto: Privātais arhīvs
Vienas no pazīstamākajām un nopelniem bagātākajām skaistumkonkursu dalībniecēm, kuras pasaulē nes Latvijas vārdu, ir pievilcīgās māsas Kubasovas, kuras ieguvušas vairākus prestižus titulus. Tagad tapis zināms, ka jaunākā no abām, Simona (attēlā), ieguvusi vēl vienu apbalvojumu – viņa atzīta par fotogēniskāko sievieti pasaulē.

Pērnajā gadā Simona piedalījās vairākos starptautiskos skaistumkonkursos, kuros viņai izdevās arī gūt visai augstus rezultātus - vasaras vidū viņa ieguva trešo vietu un "Vice Miss" titulu konkursā Miss World Next Top Model 2013, savukārt rudenī viņa Miss & Mrs. Multiverse kļuva par pirmo "Vice Miss".

Slavenākā un lielākā skaistumkonkursu ziņu portāla un foruma Missology.com pārstāvji janvārī izveidoja interneta balsojumu Missology Pageant Awards, kurā dažādās nominācijās apkopoja aizvadītā gada konkursu dalībnieces.

Simonas kandidatūra tika izvirzīta titulam "Most Photogenic", un interneta balsojumā viņai izdevās pārspēt pārējās četras konkurentes un ierindoties pirmajā vietā, tiesa, Polijas pārstāvi latviete apsteidza vien par 17 balsīm.

Kā vēsta portāla pārstāvji, Simonas daili un fotogēniskumu pamanījuši ne tikai viņas atbalstītāji, bet arī skaistumkonkursu organizatori - Kubasovai piemītot unikāla īpašība spēt iejusties dažādos tēlos un izskatīties gan piemīlīgi, gan seksīgi, vienalga, krāsainās vai melnbaltās bildēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!