Latviete Ieva Dubova (attēlā), kura jau vairākus par savu dzīvesvietu izvēlējusies Anglijas pilsētu Šefīldu, šogad guvusi panākumus jau divos Lielbritānijā notiekošos skaistumkonkursos, bet paralēli modeles gaitām jaunā sieviete nodarbojas arī ar labdarību.

25 gadus vecā Ieva ar nelieliem pārtraukumiem Anglijā dzīvo jau kopš pilngadības sasniegšanas, bet šogad viņa iekļuvusi divu skaistumkonkursu finālos - ar atzīstamiem rezultātiem viņa piedalījusies Miss Earth Lielbritānijas konkursā, kā arī tikusi Jorkšīras grāfistes Miss Universe finālā.

Kā par latvietes gaitām vēsta portāls Anglo Baltic News, marta izskaņā Ieva cīnīsies par iespēju doties uz Miss Universe Lielbritānijas nacionālo finālu, kura uzvarētājai tiks gods pārstāvēt šo valsti starptautiskajā Miss Universe konkursā.

Paralēli dalībai skaistumkonkursos un modeles darbam - skatēm, modes nedēļām, dažādām fotosesijām un citiem projektiem - Ieva vāc ziedojumus labdarības iestādei The Haven, kas atbalsta krūts vēža izpēti.

Šīs labdarības akcijas ietvaros marta vidū latviete bija noorganizējusi labdarības pasākumu Rock Your Pink Socks Off kādā bārā Šefīldā, bet aizvadītajā nedēļas nogalē Ieva piedalījās 10 jūdžu labdarības skrējienā. 

"Kad mēs runājām ar Ievu, mēs varējām redzēt, ka viņai ir liels potenciāls, un es uzskatu, ka viņai konkursā ies ļoti labi. Es uzskatu ka tas ir vienreizēji, ko Ieva dara - viņa ir paņēmusi vērsi pie ragiem," latvietes apņēmību un to, ka viņai jau izdevies savākt pusotru tūkstoti sterliņu mārciņu vēža izpētei, slavējusi Miss Universe Jorkšīras konkursa organizatore.

Iesaistīties labdarības akcijā latviešu meiteni mudinājusi situācija ģimenē - viņas vecmāmiņa saslimusi un ārstējusies no krūts vēža.

"Es uzskatu, ka darbs, ko The Haven dara, ir dižens. Es tikai varu cerēt, lai manai omei būtu tādi cilvēki apkārt. Es zinu, cik ļoti daudz viņu palīdzība nozīmē un cik grūti tas ir. Tas ir pagodinājums būt spējīgai palīdzēt cilvēkiem, kas katru dienu ievieš īstas pārmaiņas kāda dzīvē," par iespēju palīdzēt priecājusies pati Ieva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!